Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum fostul jurnalist Radu Coșarcă. S-a reprofilat!

Cu ce se ocupă acum fostul jurnalist Radu Coșarcă. S-a reprofilat!

GALERIE FOTO (2)

Renumitul jurnalist Radu Coșarcă a dispărut de 11 ani de la pupitrul știrilor. El s-a retras din televiziune în anul 2010, când a acceptat o funcție care l-a retras din lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă acum fostul jurnalist Radu Coșarcă

Anul 2010 a reprezentat pentru Radu Coșarcă retragerea de la pupitrul știrilor ”Observator”, dar și din lumea televiziunii. Au trecut 11 ani de când a acceptat o altă funcție și s-a reprofilat, informează unica.ro.

Radu Coșarcă are acum 55 de ani, iar în anul 2010 renunța la postul de realizator TV pentru a deveni președinte al Consiliului de Administratie de la compania miniera de stat „Cupru Min” din Abrud. ”Cupru Min” este o companie cu  aproximativ 540 de angajati, care exploateaza minereul de cupru din Roșia Poieni. În Rosia Poieni se afla 60% din rezervele de cupru ale țării noastre. Potritvit Fanatik, Radu Coșarcă ar fi încasat de la ”Cupru Min” un salariu brut lunar de 10.000 de euro. Totodată Radu Coșarcă a lucrat și la Enel unde a ocupat mai multe funcții importante precum director Relatii Externe, dar și director de Comunicare timp de 4 ani, între 2010 și 2016. Radu Coșarcă a fost si vicepreședinte al „Media On”, al „Sinergy”, o firmă de consultanță în comunicare.

Ce avere are Radu Coșarcă

Potrivit unei declarații de avere din 2o17, Radu Coșarcă ar avea 4 apartamente în București și un cont de 110.000 de euro.

Radu Coșarcă a prezentat știrile în perioada 1990-2010. A lucrat la mai multe televiziuni, precum: Național TV, TVR și Antena 1. La cea din urmă înregistra audiențe record la jurnalul de la Observator pe care îl prezenta alături de Mona Nicolici.

Ei doi o întreceau chiar și pe Andreea Esca. Asemeni lui Radu Coșarcă, Mona Nicolici s-a reprofilat. Ea a devenit directorul unei cunoscute companii petroliere, dar a dezvoltat și cunoscutul program „Tara lui Andrei”, prin care oamenii pot învăța o meserie sau își pot dezvolta o afacere.

mona-nicolici-prezent

Sondajele de audiență din ultima vreme arată că Știrile PRO TV înregistraseră o scădere a audienței. Nu neapărat din cauza uzurii vedetelor sau a politicii redacționale (chestiuni care nu sunt deloc de neglijat), cât, mai cu seaăa, din cauza agresivității concurenței. Observatorul de la Antena 1, plasat la ora 19:00, a reușit să submineze cotele de audiență ale principalului buletin de știri de la PRO TV. Cel puțin, în București, conform sondajelor de audiență ale companiei AGB Dată Research, în luna noiembrie, audiență echipei Nicolici-Coșarcă a fost superioară știrilor PRO TV”, potrivit „Capital” , de la vremea respectivă.

Radu Coșarcă a fost și printre primii membri ai Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) între 1992 și 1994. La Universitatea București a predat chiar și un curs de specialitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: