Redactia.ro
Home » Monden » Ce apartament somptuos și-a luat fiica Andreei Esca! Câți bani i-a dat știrista pentru a-l achiziționa

Ce apartament somptuos și-a luat fiica Andreei Esca! Câți bani i-a dat știrista pentru a-l achiziționa

Ce apartament somptuos și-a luat fiica Andreei Esca! Câți bani i-a dat știrista pentru a-l achiziționa

Fiica Andreii Esca și-a cumpărat propriul ei apartament. Alexia Eram a postat recent un videoclip pe contul ei de Youtube în care le prezintă fanilor locuința luxuoasă. 

Ce apartament somptuos și-a luat fiica Andreei Esca

Alexia Eram, în vârstă de 20 de ani, este în culmea fericirii. Tânăra și-a achiziționat recent propriul apartament și este foarte entuziasmată de noua viață pe care a început-o.

Pe Alexia Eram o știe toată lumea. Este fiica celebră a prezentatoare Andreea Esca și a arhitectului Alexandre Eram, dar și iubita cântărețului Mario Fresh. Aceasta a ajuns la vârsta de 20 de ani, vârstă la care își dorește să fie independentă și să-și ia viața în piept, astfel că a facăt pasul cel mare și sa mutat în propriul apartament.

”Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, a scris în mediul online.

Ce apartament somptuos și-a luat fiica Andreei Esca! Alexia Eram a prezentat apartementul într-un vlog special pe canalul ei de Youtube. Aceasta a filmat fiecare cameră și le-a spus urmăritorilor ei cum va vrea să-l amenajeze, potrivit unica.ro.

”Ei bine, mi-am cumpărat apartament! Acum am să vă fac un tur al apartamentului care este momentan gol. Dar o să avem o serie de vloguri în care am să vă prezint toate etapele. Sunt foarte mândră de mine pentru că am reușit să-mi cumpăr un apartament exact așa cum mi-am dorit. Apartamentul are două camere plus un living. Este pe două etaje, este un mini-duplex. Este foarte drăguț. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. Am să vă prezint fiecare cameră și cum va arăta. Am optat pentru un stil mai girlish, modern și retro în același timp. Am o obsesie pentru lucrurile retro și pentru cele roz. O să fie gri și roz și cu niște obiecte retro combinate cu ceva modern. Îmi place foarte mult pentru că este foarte spațios și open-space și are și vedere. Vedeți orașul pe această fereastră minunată”, a mărturisit în intro-ul vlogului.

Cum a petrecut Revelionu Alexia Eram

Așa cum era de așteptat Alexia Eram și-a petrecut noaptea dintre ani având aproape una dintre cele mai dragi persoane din viața sa, și anume partenerul de viață. Fiica Andreei Esca și Mario Fresh au furat toate privirile, dar și aprecierile celor din online.

Imaginele în care Alexia Eram și Mario Fresh apar în noaptea de Revelion au strâns peste 24.600 de like-uri și numeroase mesaje din partea fanilor. De altfel, Adina Buzatu a fost una dintre vedetele autohtone care le-a urat îndrăgostiților toate gândurile bune.

”Cu toate problemele, mai mari pentru unii și mai mici pentru alții, am încercat să găsim lucruri care să ne facă să nu ne pierdem speranța… Multe proiecte, facultatea online și realizări personale de care sunt foarte mandră! 2021, sper să fii mai bun cu noi și să ne redai viața noastră frumoasă și liberă de care ne este foarte dor! La mulți ani!”, a spus Alexia Eram despre realizările din 2020 și mai ales, ce-și dorește de la 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: