Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Silvia Popescu! Câștigătoare de la Bravo, ai stil a povestit tot

Cu ce se ocupă acum Silvia Popescu! Câștigătoare de la Bravo, ai stil a povestit tot

Cu ce se ocupă acum Silvia Popescu! Câștigătoare de la Bravo, ai stil a povestit tot

Cu ce se ocupă acum Silvia Popescu, câștigătoare ”Bravo, ai stil!” desemnată de două ori cea mai stilată femeie din România? Fosta concurentă a povestit tot. 

Cu ce se ocupă acum Silvia Popescu

Silvia Popescu a câștigat de două ori competiția ”Bravo, ai stil!” și a fost desemnată cea mai stilată femei din România. Deși a fost una dintre cele mai vocale concurente, iar personalitatea ei s-a remarcat, aceasta a ieșit din lumina reflectoarelor, iar acum are cu totul o altă ocupație.

Silvia i-a cucerit pe români în primul sezon ”Bravo, ai stil”, pe care l-a câștigat în fața Cristinei Mihaela Dorobanțu, finalistă care a reușit să lucreze în televiziune, chiar la Kanal D, unde acum prezintă ”Puterea dragostei”. Carismatica Silvia Popescu nu s-a mulțumit cu trofeul primei ediții ”Bravo, ai stil” și a revenit în sezonul All Stars, unde a învins-o fără drept de apel pe Iuliana Doroftei, cea care a câștigat în sezonul al treilea.

Deși a fost bombardată cu oferte de la televiziuni și avea șanse mari să fie astăzi una din cele mai importante prezențe pe micile ecrane, Silvia s-a ferit de acest mediu și s-a ocupat de ceea ce știe să facă cel mai bine: modă. Talentul ei în a alege și a combina hainele nu putea rămâne doar în emisiune, așa că Silvia s-a pus serios pe treabă iar astăzi este style-coach. Chiar ea a definit ce înseamnă ocupația ei pe pagina personală de Instagram unde a răspuns printre altele la tot felul de curiozități venite din partea urmăritorilor.

”Style coaching. Este un concept nou și reprezintă un proces personalizat și unic și îmbină: sfaturi de stil, consultanță de imagine, shopping personalizat”, a scris Silvia Popescu pe Instastory.

De asemenea, vedeta a spus și care este marele ei vis, unul care implică mai mult decât a alege niște haine care să se potrivească omului și contextului: ”Mi-ar plăcea să îmbin moda, fotografia și teatrul, astfel să creez povești adevărate pe care să le public în revista mea și care să aducă speranțe în cei mai talentați dintre noi, să le arăt că se poate”.

Silvia Popescu a amenințat că se sinucide

Silvia Popescu a dispărut subit din atenția publicului și nu mai apare în nici un proiect al postului de televiziune KanalD. Potrivit cancan.ro, aceasta ar fi încercat să se sinucidă și s-a schimbat total în ultimul an.

”Deși i s-au dat mai multe șanse, pentru că, într-adevăr, le avea cu moda și are și un copil de crescut singură, Silvia nu a putut să fie cooptată în niciun alt proiect de la Kanal D din cauza faptului că părea «din alt film». Din al doilea sezon a început să fie foarte nervoasă, atât în platou, dar mai ales în culise. Toți angajații postului s-au speriat când ea a început să fugă pe culoarul televiziunii, a spart o cameră de filmat cu pumnul, o cameră care valora câteva mii de euro, apoi a amenințat urlând că ea se sinucide, se aruncă în Dâmbovița”, au dezvăluit surse din echipa „Bravo, ai stil!”.

În urma comportamentului ei agresiv au venit și consecințele, astfel că, producătorul general i-a cerut să părăsească platoul de filmare și nu a mai primit-o în trust.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: