Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă chef Sorin Bontea după ce a renunțat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Îndrăgitul bucătar nu pierde deloc timpul

Cu ce se ocupă chef Sorin Bontea după ce a renunțat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Îndrăgitul bucătar nu pierde deloc timpul

chef sorin bontea

Plecarea celor trei jurați din emisiunea Chefi la Cuțite a adus tristețe printre numeroșii fani ai show-ului culinar. Aceștia erau elementul-cheie al concursului și mulți dintre admiratori declară că emisiunea era cu adevărat specială datorită prezenței lor. Cu toate că reacțiile susținătorilor au fost pline de înțelegere față de hotărârea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, aceștia au recunoscut că așteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe chefi în alte proiecte. Iată cu ce se ocupă în prezent chef Sorin Bontea!

Cu ce se ocupă chef Sorin Bontea după ce a renunțat la emisiunea Chefi la cuțite

Așa cum știți deja, în mediul media s-au răspândit informații despre întâlnirile celor trei cu postul concurent, PRO TV, în vederea apariției lor într-o posibilă nouă producție culinară. În ciuda faptului că încă nu au confirmat public aceste zvonuri, chefii par să exploreze alte oportunități și să se bucure din plin de viață. În timp ce chef Cătălin Scărlătescu a publicat o carte de rețete în format digital, chef Bontea pare să se concentreze mai mult pe aspectul personal, dedicându-se pasiunii sale – pescuitul.

Mai exact, fostul jurat al emisiunii culinare a decis să își acorde timp pasiunii sale, și anume pescuitul! În ultima perioadă, Bontea a distribuit numeroase fotografii cu el în timpul partidelor de pescuit și transmite că se simte extrem de fericit petrecându-și astfel timpul.

„Asta înseamnă să fii pescar. 🤣 Să te descurci cu o lansetă din ‘97, care pârâie și trosnește 🎣.”

„Dovleac n-am, dar am prins o știucă. A prins-o finul, nu eu. Da ce mai contează? Bravo, așa da”.

Bună dimineața, ne-am trezit / Și la pescuit noi am pornit” – sunt câteva dintre mesajele postate de Bontea pe contul său de Instagram.

Sorin Bontea este pasionat de gastronomie încă de la 16 ani

În urmă cu ceva vreme, bucătarul împărtășea că s-a străduit enorm pentru a ajunge acolo unde se află astăzi. Un indiciu al acestei povești este faptul că el și-a început cariera la vârsta de 16 ani, lucrand ca ajutor de bucătar într-un restaurant din București. Mai târziu, a avut diverse angajări, inclusiv într-un hotel și pe nave de croazieră.

După ce s-a întors în țară, și-a continuat munca în domeniul gastronomic, iar în 2012, i-a cunoscut pe Florin și Cătălin, cei doi bucătari alături de care a cunoscut și succesul în domeniul televiziunii și divertismentului.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: