Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă de fapt Sorin de la Survivor România! Nu o să-ți vină sa crezi ce job are Războinicul

Cu ce se ocupă de fapt Sorin de la Survivor România! Nu o să-ți vină sa crezi ce job are Războinicul

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă de fapt Sorin de la Survivor România! Nu o să-ți vină sa crezi ce job are Războinicul

Sorin Pușcașu este unul dintre cei mai vocali concurenți de la Survivor, fiind implicat în multe dintre conflictele concurenților. Puțini știu însă cu ce se ocupă Războinicul în România!

Cu ce se ocupă de fapt Sorin de la Survivor România

Sorin Pușcașu este concurent în echipa albastră și în ultima perioadă a fost în centrul multor conflicte. Acesta a avut diverse divergențe cu mai mulți dintre coechipierii săi, iar fanii s-au întrebat atunci cine este Sorin de la Războinicii.

De-a lungul timpului, Sorin a intrat în discuții aprinse cu Sindy, cu Mellina, cu Albert și Alin Sălăjean. În plus, Războinicul a avut divergențe și cu rivalii, aducându-i acuzații grave lui Jador. Aceste lucruri au atras antipatia fanilor emisiunii.

Sorin Pușcașu, în vârstă de 30 de ani, este director de markenting în domeniul fashionului. Războinicul este o fire sportivă și un adept al călătoriilor, fiind convins că aceste lucruri îl vor ajuta în competiția din jungla Republicii Dominicane. De asemenea, acesta este foarte activ pe rețelele de socializare. El are peste 1.600 de urmăritori pe Facebook, iar pe Instagram numărul lor depășeste 20.000.

Cu ce se ocupă de fapt Sorin de la Survivor România! Nu o să-ți vină sa crezi ce job are Războinicul

Sorin de la Survivor a practicat fotbal timp de zece ani și și-ar fi dorit să facă performanță, însă din păcate, a fost diagnosticat cu suflu sistoric la vârsta de 18 ani și nevoit să ia o pauză. Din acest motiv s-a lăsat definitiv de acest sport.

”M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție. Înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca în aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiență pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru în fiecare moment”, a declarat acesta, potrivit Kanal D.

Sorin de la Survivor România îi trimite mesaje în secret iubitei sale

Sorin de la Survivor România și iubita lui au ”un cod secret” prin care-și trimit mesaje zilnic. Asta în condițiile în care știm că participanții competiției nu au acces la tehonologie. Laura, iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România, a dezvăluit cum acesta îi trimite mesaje în secret, chiar în timpul competiției.

Și-au promis că vor face asta zilnic, odată ce Sorin a aflat că a fost chemat în Republica Dominicană și știa că nu va avea acces la tehnologie. Laura a mărturisit că ”războinicul” i-a spus să se uite ”ziua la cer și noaptea la lună”, atunci când îi simte dorul.

“M-a surprins cât de puternic este, poate dorul, dar el a plecat conștient acolo. Nu i-am spus asta niciodată, dar el m-a schimbat pe mine. Sufăr de anxietate, sunt aiurită. Dar atunci când sunt alături de el, acasă, sunt cu picioarele pe pământ. Înainte să plece, ne-am promis că dacă îmi este dor de el, să mă uit ziua la cer și noaptea la lună”, a spus Laura, la emisiunea ”Teo Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: