Redactia.ro
Home » Monden » Sorin de la Survivor România îi trimite mesaje în secret iubitei sale. La ce metodă apelează

Sorin de la Survivor România îi trimite mesaje în secret iubitei sale. La ce metodă apelează

GALERIE FOTO (2)

Sorin de la Survivor România și iubita lui au ”un cod secret” prin care-și trimit mesaje zilnic. Asta în condițiile în care știm că participanții competiției nu au acces la tehonologie. Iată la ce metodă apelează cei doi pentru a-și împărtăși sentimentele.

Sorin de la Survivor România îi trimite mesaje în secret iubitei sale. La ce metodă apelează

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România, a dezvăluit cum acesta îi trimite mesaje în secret, chiar în timpul competiției. Și-au promis că vor face asta zilnic, odată ce Sorin a aflat că a fost chemat în Republica Dominicană și știa că nu va avea acces la tehnologie.

Laura a mărturisit că ”războinicul” i-a spus să se uite ”ziua la cer și noaptea la lună”, atunci când îi simte dorul.

“M-a surprins cât de puternic este, poate dorul, dar el a plecat conștient acolo. Nu i-am spus asta niciodată, dar el m-a schimbat pe mine. Sufăr de anxietate, sunt aiurită. Dar atunci când sunt alături de el, acasă, sunt cu picioarele pe pământ. Înainte să plece, ne-am promis că dacă îmi este dor de el, să mă uit ziua la cer și noaptea la lună”, a spus Laura, la emisiunea ”Teo Show”. De altfel, îl mai putem vedea pe Sorin cum face mai mereu semne către cer și semn de inimioară, înainte de probe.

iubita lui Sorin Puscasu de la Survivor Romania

Laura, despre Sorin: ”El era blând și credul”

De asemenea, Laura a dat și din casă. A spus că înainte de a participa la Survivor România, Sorin era un individ credul și blând. Competiția îl face să pară o persoană dură.

“El era blând și credul. El a dat tot ce a putut acolo, am observat că are mai multă încredere în el, încearcă să îi motiveze pe toți, iar asta poate să deranjeze. Depune foarte mult efort pentru ceilalți, apoi rămâne fără vlagă pentru el.El avea un job unde era șef, oamenii din subordine depindeau foarte mult de el. El trebuia să îi motiveze, să le schimbe starea de spirit, cred că asta face și cu ei, dar e înțeles greșit”, a mai povestit Laura.

Laura este convinsă că Sorin va veni schimbat din Republica Dominicană. Îl descrie pe iubitul său ca fiind amuzant și îi pregătește o surpriză acasă.

”Mă face să râd zilnic, e foarte amuzant. Eram undeva, într-o piscină, și se scălâmba la mine. Am râs atât de tare încât am realizat că trăiesc un moment de fericire deplină și am oprit timpul în loc. Atunci am știut că pot să fiu fericită cu lucrurile simple.În Tanzania, am ajuns într-un sătuc cu oameni foarte amărâți. Când i-a văzut, le-a dat tot ce avea pe el, am mers zilnic și le-a dat de toate. A rămas cu prieteni de acolo, cu oameni de hotel, din sat. Îi scriu încontinuu, dar mă gândesc la momentul în care el o să primească mesajul.Plâng aproape în fiecare emisiune, din momentul în care l-am văzut cu o lingură de orez în mână, mănânc tot din farfurie. Notez fiecare joc pe care l-a pierdut și notez mâncarea pe care a ratat-o. Vreau, când vine, să îi fac ce îi place. Pe el sigur o să îl schimbe… o să fie mai în control cu cei din jurul lor”, a adăugat Laura.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: