Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă gemenii lui Cristi Borcea și ai Mihaelei. Detalii de la fosta soție: „Aș vrea să…”

Cu ce se ocupă gemenii lui Cristi Borcea și ai Mihaelei. Detalii de la fosta soție: „Aș vrea să…”

Cristi Borcea și Mihaela Borcea au împreună trei copii minunați, Patrick și gemenii Angelo și Melissa. Deși au divorțat în anul 2011, cei doi s-au ocupat în continuare de micuți, fiind foarte implicați în educația pe care o urmează. De curând, fosta soție a miliardarului afacerist a dat detalii despre gemenii Angelo și Melissa care au ajuns acum la frumoasa vârstă de 19 ani. Iată cu ce se ocupă aceștia!

Cu ce se ocupă gemenii lui Cristi Borcea și ai Mihaelei

Mihaela Borcea are acum, frumoasa vârstă de 52 de ani. Aceasta este extrem de mândră de copiii pe care îi are din mariajul cu afaceristul Cristian Borcea și extrem de implicată în afacerile miliardarului.

Mihaela Borcea a declarat că Melissa și Angelo, copii ei cu Cristi Borcea, sunt la facultate și că speră ca în viitor să se ocupe de afacerile familiei:

„Melissa este pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, merge și el pe partea de business. Aș vrea, să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră”, a mărturisit afacerista pentru „Click!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelo Borcea (@angeloborcea)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa Borcea (@melissa.borcea)

Cu ce se ocupă Mihaela Borcea

Mihaela Borcea este în permanență pe litoral, deoarece are poziția de manager hotelul din Olimp al familiei:

„Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zonă, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici”, a dezvăluit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: