Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Margherita de la Clejani după ce s-a retras complet din viața publică. Tatăl ei a spus totul

Cu ce se ocupă Margherita de la Clejani după ce s-a retras complet din viața publică. Tatăl ei a spus totul

margherita

În urmă cu aproximativ trei ani, Margherita de la Clejani era protagonista unui moment care nu-i făcea deloc cinste. Artista a urcat la volan, deși se afla sub influența substanțelor interzise și a provocat un accident rutier. A reușit să scape doar cu o amendă în valoare de 40.000 de lei și a decis să se retragă o perioadă din viața publică. Iată cu se ocupă în prezent fiica Vioricăi de la Clejani.

Cu ce se ocupă în prezent Margherita de la Clejani

De-a lungul timpului, controversele nu i-au fost străine Margheritei de la Clejani. În urmă cu aproape trei ani, vedeta a urcat la volan, deși nu se afla într-o stare care să-i permită să conducă. A provocat un accident rutier, dar nu a fost condamnată la închisoare, ci a fost nevoită să plătească suma de 40.000 de lei.

După incident, Margherita a apărut din ce în ce mai rar în spațiul public și se pare că ar fi renunțat la activitatea muzicală. În prezent, ea este interesată de business și urmează cursuri de engleză, conform declarațiilor făcute de către tatăl acesteia. Părinții o susțin în toate demersurile și sunt mândri de fiica lor.

„Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a povestit artistul.

Margherita de la Clejani și-a încercat norocul în afaceri și în anul 2019

Nu este pentru prima dată când Margherita de la Clejani își încearcă norocul în domeniul afacerilor. În anul 2019, vedeta își deschisese un magazin de haine pe Calea Victoriei, însă acesta nu s-a bucurat de succes, în ciuda încercărilor vedetei de a-l promova în mod corespunzător. În anul 2021, magazinul i-a fost vandalizat, iar la scurt timp după incident, Margherita a decis să-l închidă definitiv.

„Mă aflu pe Calea Victoriei, nr. 101, la laboratorul meu de creaţie vestimentară, şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez, în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea?

Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb, oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat”, își exprima Margherita revolta atunci când și-a găsit magazinul vandalizat.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: