Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România în viața de zi cu zi. Faima și banii nu l-au determinat pe războinic să se schimbe

Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România în viața de zi cu zi. Faima și banii nu l-au determinat pe războinic să se schimbe

GALERIE FOTO (5) Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România în viața de zi cu zi

Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România în viața de zi cu zi. Războinicul de la Survivor România i-a cucerit pe telespectatori cu perseverența și ambiția de care dă dovadă pe traseu. Marius Crăciun este câștigătorul emisiunii Ferma, de la Pro Tv, în anul 2019, dar cu toate astea, banii nu l-au schimbat. Concurentul s-a întors la locul său de muncă, fiind același om modest și educat. Unde muncește tânărul?

Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România în viața de zi cu zi. Faima și banii nu l-au determinat pe războinic să se schimbe

Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România în viața de zi cu zi. Marius a intrat în competiția Survivor România la începutul lunii martie, dovedindu-le telespectatorilor că este ambițios și puternic. Războinicul are 25 de ani și este din Pitești. Nu este prima competiție în care Marius participă. Tânărul a făcut parte din competiția Ferma 2019, câștigând și marele premiu de 50.000 de euro.

Deși multă lume se aștepta să își schimbe stilul de viață, Marius a rămas același tânăr modest. El s-a întors la locul de muncă fără să aibă vreo condiție. Astfel, concurentul de la Survivor este manager de marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și face reclamă pentru campania de fitness. Marius se ocupă de echipă, verifică stocurile și verifică programul de lucru al colegilor săi. Mai mult, sportivul lucreză în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30.

Dorința cea mai mare a lui Marius Crăciun este aceea de a deveni antrenor de fitness, dar pentru asta trebuie să urmeze un curs de acreditare. „Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii’, a spus Marius Crăciun.

Ce a făcut Marius cu banii câștigați la Ferma 2019?

În 2019, Marius a câștigat marele premiu al emisiunii Ferma, de la PRO Tv. Acesta ar fi cumpărat un apartament în orașul său natal și a plătit datoriile pe care familia sa le avea, fiind un adevărat ajutor pentru aceasta. „Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat.”, a mai declarat Razboinicul.

Marius Craciun la Survivor Romania

Marius Crăciun a reușit să aducă puncte echipei încă din primul joc, iar acest lucru a fost o adevărată surpriză pentru concurenții de la Survivor. Marius este obișnuit cu neajunsurile, muncind de la o vârst fragedă pentru a-și ajuta familia. „Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea”, a mai precizat sportivul. Marius a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport, iar după 12 ani de activitatea el a devenit membrul echipei naționale olimpice la Judo. Pe lângă asta, tânărul mai practică și arte marțiale mixte și este pasionat de parkour.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: