Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Elena Marin la începutul competiției Survivor România? Transformarea este vizibilă FOTO

Cum arăta Elena Marin la începutul competiției Survivor România? Transformarea este vizibilă FOTO

GALERIE FOTO (7) Cum arăta Elena Marin la începutul competiției Survivor România?

Cum arăta Elena Marin la începutul competiției Survivor România? Celebra coregrafă se află în competiția Survivor România încă de la început, rezistând cu brio tuturor provocărilor. Cu toate astea, telespectatorii au observat că faimoasa s-a schimbat fizic, aceasta umflându-se la față. Cum arăta Elena la început?

Cum arăta Elena Marin la începutul competiției Survivor România? Transformarea este vizibilă FOTO

Cum arăta Elena Marin la începutul competiției Survivor România? Dansatoarea Andreei Bălan este concurenta care a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor România chiar dinaninte de a începe competiția din Republica Dominicană. În vârstă de 33 de ani, Elena a dat dovadă de rezistență și de supraviețuire. Vedeta face parte din echipa Faimoșilor și a reușit să aducă puncte considerabile echipei sale. Cu toate astea, telespectatorii au comentat în mediul online că Elena ar fi suferit o transformare fizică în ultima perioadă. În urmă cu ceva timp, dansatoare a fost ținta ironiilor după ce i s-a spus că a devenit mai pufoasă, iar diferența este destul de vizibilă de cum a intrat și cum este în prezent.

După ce au ieșit din competiția de la Kanal D, atât Roxana Nemeș, Majda sau Roxana Ghiță au explicat prin ce transformări trece corpul unei femei în asemenea condiții. Un medic nutriționist a explicat care este motivul pentru care faimoasa este umflată la față. „Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuși 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, crește nivelul insulinei și rezistență la insulină.Astfel, apar afecțiuni asociate ficatului gras și sindromului metabolic. Alte boli legate de sindromul metabolic și care pot fi declanșate de un consum prea mare de zahăr sunt: diabetul de tip 2, bolile de inimă, hipertensiunea sau sindromul ovarian polichistic.Apoi, consumul de lapte de orez constituie un risc pentru expunerea zilnică la arsenic inorganic și ar putea avea drept consecință un aport excesiv de mangan din dietă”, a explicat medicul specialist.

Cine este Elena Marin?

Elena Marin este cunoscută pentru aparițiile în diferite show-uri televizate sau în diferite videoclipuri. Ceea ce telespectatorii nu știu este faptul că Elena a cochetat și cu actoria, având roluri în seriale și telenovele precum„ Secretul Mariei”, „ Burlacii ”, „ Spitalul de Urgenta” și a fost și asistentă tv în emisiunea “Răi, da buni”. Concurenta de la KanalD este dansatoare în viața de zi cu zi, iar în ultima perioadă a practicat această meserie în trupa cântăreței Andreei Bălan. Faimoasa este pasionată de dans și are o formă fizică de invidiat.

Elena este susținută de logodnicul ei Andrei, care activează în domeniul televiziunii. Acesta s-a bucurat foarte mult când a aflat că i s-a propus plecarea în Republica Dominicană, fiind convins că nu se va întoarce acasă cu mâna goală. „Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe.Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie”, a declarat iubitul Elenei Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: