Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Puya în prezent? Iată din ce face bani artistul!

Cu ce se ocupă Puya în prezent? Iată din ce face bani artistul!

GALERIE FOTO (6) Cu ce se ocupă Puya în prezent_

Cu ce se ocupă Puya în prezent. Puya a devenit cunoscut datorită stilului său autentic și melodiilor pe care le lansa împreună cu trupa sa, La Familia. Cu toate că acesta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, Dragoș Gărdescu, pe numele său real, nu stă degeaba!

Cu ce se ocupă Puya în prezent. Iată din ce face bani artistul!

Cu ce se ocupă Puya în prezent. Puya este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România, iar piesele sale sunt ascultate și în prezent. În urmă cu câțiva ani, Dragoș Gărdescu, pe numele său real, a avut un succes imens împreuna cu trupa sa, La Familia. Piesele sale au schimbat vieți și i-au învățat multe lucruri pe tinerii din acea perioadă. Așa că, dacă îți place muzica, nu ai cum să nu îl fi ascultat pe Puya în ultimii ani. De la o vreme, artistul nu prea a mai apărut în lumina reflectoarelor și multă lume s-a întrebat cu ce se ocupă Puya în prezent.

Cu toții știm că artiștii sunt unii dintre cei care suferă în urma restricțiilor impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, de la muzică, Puya a ajuns să se reprofileze, ajungând să aibă o afacere profitabilă cu vinuri. Artistul a lansat două băuturi în variante diferite, alb și rose, care deja se vinde și îi aduce acestuia un profit major. Totodată, acesta a personalizat fiecare etichetă de pe sticlă, iar chipul său apare pe aceasta. Așadar, cei care vor consuma această băutură, își vor da seama că despre el este vorba.

Ei bine, deși s-a reprofilat, Puya nu a renunțat definitiv la muzică. Întotdeauna, muzica va rămâne marea sa dragoste. În acest an, artistul a lansat și un album, dar nu a mai ajuns în topuri, așa cum reușea în anii trecuți.

Afacerea lui Puya

Puya are trei fetițe

Cântărețul de hip-hop are o familie minunată, iar puțini știu că acesta este un soț devotat și un tată exemplar. De-a lungul timpului, artistul și-a ținut familia departe de ochii curioșilor. Puya este un soț iubitor și un tată implicat în creșterea celor trei fetițe pe care le are cu soția sa, Melissa. Tânăra soție este cea care a preferat mereu să stea departe de camerele de filmat, lăsându-și soțul să acapareze atenția tuturor. Puya și Melissa sunt căsătoriți din 2011 și au împreună trei copii.

Nu se știe câte femei i-au căzut la picioare, dar cu siguranță știm că Mellisa este iubirea vieții sale. Acesta a vorbit într-un interviu despre soția sa. „Avea 17 ani când ne-am cunoscut, eu 26. Nebunia tinereții te face să treci peste toate micile imperfecțiuni. Vezi totul frumos. Am avut timp să ne vedem cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există și cine o caută rămâne singur”, a declarat Puya.

Mai mult, acesta a vorbit și despre momentul în care s-a căsătorit și a apărut prima lor fiica . „Păi, cred că dur, cum să fie? Pe prima fată am observat-o prin casă după 2 ani. Nu prea am amintiri din copilăria ei, sincer. Era un du-te vino la mine. În 2010 erau și câte 3-4 spectacole într-o zi. Din păcate, cred că era mai mult singură. În prima fază, eu am făcut naveta la Cluj, unde ea era la facultate.”, a povestit Puya.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: