Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă „socrii” Andreei Bălan. Tatăl lui Victor Cornea este o vedetă locală în Sibiu 

Cu ce se ocupă „socrii” Andreei Bălan. Tatăl lui Victor Cornea este o vedetă locală în Sibiu 

iubit victor cornea

Andreea Bălan nu mai are nevoie de prezentare. Are o carieră de succes, a avut nenumărate apariții televizate, iar melodiile sale sunt apreciate de mii de români din întreaga țară. Soarele a răsărit și pe strada artistei după separarea de George Burcea, iar vedeta trăiește o poveste de iubire alături de Victor Cornea, un tenismen de 29 de ani. Iată cine sunt părinții acestuia!

Cu ce se ocupă „socrii” Andreei Bălan. Tatăl lui Victor Cornea este o vedetă locală în Sibiu

Noul iubit al Andreei Bălan, tenismenul Victor Cornea, provine dintr-o familie pasionată de sport. Tatăl acestuia este cunoscut pentru performanțele pe care le-a realizat în domeniul handbalului sibian. El a ocupat și funcția de director al prestigioasei Săli Transilvania din Sibiu, instituție care face parte din cadrul Consiliului Județean.

Pe de altă parte, mama lui Victor Cornea nu are tangențe cu lumea sportului, ci este profesoară de chimie. Conform surselor din lumea mondenă, Andreea deja i-ar fi cunoscut pe părinții iubitului său, semn că relația dintre ei evoluează cu pași repezi.

Victor Cornea este un jucător de tenis originar din Sibiu. La cei 29 de ani ai săi, acesta se poate lăuda cu performanțe deosebite. El muncește din greu, iar rezultatele muncii sale nu sunt unele de ignorat. În momentul de față, el ocupă locul 1.212 în clasamentul mondial al jucătorilor de tenis. Andreea își susține iubitul, așadar recent l-a însoțit la turneul de la Stuttgart. Alături de fotografia din tribune, Andreea a scris un mesaj duios, care i-a impresionat pe fani. Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram.

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea s-a născut la data de 24 septembrie 1993, la Sibiu și are vârsta de 29 de ani. Tânărul este un tenismen român remarcat în lumea sportului din România, dar și peste hotare. Sportivul a reușit să urce pe poziția 84 în clasamentul mondial ATP la dublu, după ce a câștigat turneul Heilbronn Challenge Men din Germania.

Tenismenul Victor Cornea a avut și două apariții pe tablourile principale ale turneelor ATP. În 2016, a primit un wild-card alături de Victor Hănescu la ultima ediție a BRD Năstase Țiriac Trophy. În anul 2022, el a participat la turneul de la Munchen, avându-l ca partener pe Petros Tsitsipas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: