Redactia.ro
Home » TV » Cu ce se ocupa Zanni înainte de să devină artist. Adevărul despre cum l-a cunoscut pe Alex Velea: “Eram un simplu … “

Cu ce se ocupa Zanni înainte de să devină artist. Adevărul despre cum l-a cunoscut pe Alex Velea: “Eram un simplu … “

Odată ce a acceptat provocarea de a participa la Survivor România – sezonul 2, viața lui Zanni s-a schimbat la 360 de grade. Și încă ies la iveală detalii dureroase despre viața de dinainte de a fi cunoscut al celui care a câștigat inimile milioanelor de români după lupta de supraviețuire din Jungla Dominicană.

Este lucru bine știut că Zanni a făcut primi pași în muzică cu ajutorul lui Alex Velea. Însă iată cu ce se ocupa Zanni înainte să devină artist și de a o lua pe acest drum care l-a făcut într-un timp destul de scurt să devină celebru în showbizul autohton.

Cu ce se ocupa Zanni înainte de să devină artist

Privat de căldura unei familii în copilărie, Zanni a început abia acum să simtă ce înseamnă să ai parte de susținerea celor dragi odată ce a ajuns în “familia de la studio”, acolo unde este Alex Velea, Antonia și ceilalți artiști din Golden Boy Society.

A primit cu și mai mare surprindere admirația milioanelor de fani, mai ales după ce a participat la Survivor România 2021, show pe care la câștigat, fiind votat de public în marea finală. Însă puțini știu cu ce se ocupa Zanni înainte de să devină artist și cum reușea să facă rost de ceva bănuți.

“Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc.”, a mărturisit Zanni, într-un interviu emoționant pentru Viva.

Cum l-a cunoscut pe Alex Velea: “Eram un simplu … “

Cât despre întâlnirea cu Alex Velea, adevărul este că a avut loc când se aștepta cel mai puțin. Iar pentru că Velea a crezut în Zanni, după o lună în studio, au scos prima piesă.

“Am avut o seară în care trebuia să stau cu mine și, după multe gânduri, am decis să îi dau un mesaj lui Alex Velea. Eram convins că nu va răspunde, dar m-am înșelat, mi-a răspuns foarte repede.

Mi-a propus să ne vedem. Totul s-a întâmplat cu repeziciune. Deși nu mai cochetasem cu muzica, în maximum o lună de când am ajuns la el la studio, am lansat prima piesă. Totul a evoluat foarte rapid, am mers în concert, lucrurile s-au aliniat cum trebuie. Alex Velea se aștepta să fie greu, nu făcusem muzică, dar a crezut în mine.”, a mai dezvăluit Zanni.

Zanni spune și acum că nu crede că are calități de cântăreț, însă succesul i se trage de la faptul că pune suflet în ceea ce cântă.

“Nu am descoperit acest lucru, nu sunt cântăreț. Lângă Alex Velea am reușit să învăț notele, să cânt și live, deși n-am o voce de interpret, nu sunt Justin Bieber.

Cred că un cântăreț nu are succes cu o interpretare impecabilă, ci are succes dacă pune sentimente în acea melodie, dacă face oamenii care îl ascultă să trăiască, să simtă.

Muzica înseamnă sentiment, nu numai talent. Eu nu cred că am calități de cântăreț, dar pun suflet în ceea ce cânt.”, a explicat Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: