Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cu ce vine nou iPhone 15. Funcţii ce simplifică viaţa utilizatorilor. Cât costă un astfel de telefon?

Cu ce vine nou iPhone 15. Funcţii ce simplifică viaţa utilizatorilor. Cât costă un astfel de telefon?

Compania Apple a lansat cel mai nou telefon mobil al său – iPhone 15. Aşa cum era de aşteptat, modelul american aduce funcții performante, care nu se regăsesc la modelele anterioare.

Se pare că telefoanele vin cu noutăți revoluționare, printre care camere mai bune, procesoare mai rapide și baterii care țin mai mult între încărcări.

iPhone 15 te ajută să economiseşti bani?

O noutate la acest model de la Apple este cablul USB Tipe C universal, ce va permite consumatorilor să economisească bani și să reducă risipa. Utilizatorii vor putea alege nivelul maxim de alimentare a bateriei, opțiune prin care aceștia pot alege ca alimentarea să se oprească la un prag inferior.

Mai noi, oamenii pot selecta următoarea opţiune: ca bateria să se încarce doar până la 90%, 80% ori alt procent, pentru a încerca să protejeze durata de viață a bateriei.

Specialiştii spun că bifarea funcției Optimized Battery Charging oferă deja protecție similară, cu avantajul suplimentar de a permite încărcarea completă a bateriei într-un mod care să prevină uzura prematură.

Trebuie remarcat şi Action Button, care este o nouă facilitate disponibilă doar pe cele două – un buton fizic (ce ia locul butonului de oprire a sunetelor) a cărui acţiune poate fi aleasă de utilizator. Poate fi configurat pentru realizarea rapidă a unei fotografii.

Google, de asemenea, pregăteşte o suspriză: va urma direcția indicată de Samsung și Apple, integrând opțiunea de limitare nivelului de încărcare direct în setările Android 14.

Cât costă un iPhone 15?

Să-ţi cumperi un telefon nou de la iPhone na fost niciodată ieftin:

  • iPhone 15 costă în SUA de la 799 dolari, iar iPhone 15 Plus, de la 899 dolari.
  • iPhone 15 Pro costă de la 999 dolari în SUA (128 GB);
  • iPhone 15 Pro Max, de la 1.199 dolari (256 GB stocare).

Producătorul a făcut precizarea următoare: comezile se pot face din 15 septembie, iar livrările încep din 22 septembrie. Prețul iPhone 15 Pro Max este cu 100 de dolari mai mare decât cel anunțat pentru modelul Pro Max lansat acum un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: