Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce viteză a lovit Nicolae Stanciu mingea în golul contra Ucrainei. Fotbalistul a avut o execuție spectaculoasă

Cu ce viteză a lovit Nicolae Stanciu mingea în golul contra Ucrainei. Fotbalistul a avut o execuție spectaculoasă

Meciul dintre România și Ucraina, desfășurat pe stadionul Allianz Arena din Munchen, a fost un moment de glorie pentru naționala României, care a câștigat cu un scor categoric de 3-0. Însă, unul dintre momentele care au captat atenția tuturor a fost golul senzațional marcat de Nicolae Stanciu, al cărui șut a atins o viteză impresionantă de 116 km/h.

Execuția remarcabilă a lui Nicolae Stanciu

În minutul 29 al meciului, România a deschis scorul printr-o execuție spectaculoasă a căpitanului Nicolae Stanciu. Totul a început de la o greșeală în apărarea Ucrainei, care a permis ca mingea să ajungă la Dennis Man. Acesta i-a pasat lui Stanciu, aflat la marginea careului, iar mijlocașul nu a stat pe gânduri și a șutat din prima.

Detalii tehnice ale șutului

Șutul lui Stanciu a fost cu adevărat remarcabil, nu doar prin faptul că a fost bine plasat, ci și prin viteza incredibilă atinsă. Organizatorii au măsurat viteza șutului la 116 km/h, o performanță deosebită care l-a lăsat fără șanse pe portarul ucrainean Lunin. Aceasta a fost o execuție de pus în ramă, care a demonstrat încă o dată calitățile excepționale ale lui Stanciu.

Importanța golului

Golul marcat de Stanciu nu doar că a deschis scorul, dar a și ridicat moralul echipei și al suporterilor. A fost al 15-lea gol al său pentru echipa națională, confirmându-l ca un jucător cheie pentru România. Reușita sa a stabilit tonul pentru restul meciului, asigurându-le tricolorilor un început puternic și încrezător.

Evoluția meciului și golurile marcate

După golul fabulos al lui Stanciu, echipa României a continuat să joace cu determinare și coeziune. Meciul a început cu Ucraina presând, dar jucătorii lui Serghei Rebrov nu au reușit să trimită niciun șut pe poarta lui Niță. România a profitat de fiecare ocazie, demonstrând o eficiență și o calitate superioară în atac.

Golul lui Răzvan Marin

În minutul 53, Răzvan Marin a majorat diferența pentru România cu un șut de la 22 de metri. Mingea a trecut pe sub portarul Lunin, ducând scorul la 2-0. Acest gol a venit într-un moment crucial al meciului, consolidând avantajul României și punând o presiune suplimentară pe echipa Ucrainei.

Golul lui Denis Drăguș

La doar patru minute distanță, în minutul 57, România a marcat din nou. Denis Drăguș a finalizat o acțiune frumoasă începută de Dennis Man, care a driblat în careu și a trimis mingea în fața porții. Drăguș a fost la locul potrivit pentru a înscrie și a dus scorul la 3-0. Acest gol a fost punctul culminant al unei performanțe excelente din partea echipei României.

Reacțiile suporterilor și impactul victoriei

Victoria categorică împotriva Ucrainei a adus bucurie și entuziasm printre suporterii români prezenți la Munchen. Zeci de mii de suporteri au susținut echipa din tribune, creând o atmosferă electrizantă și dominând duelul suporterilor.

Suporterii români în tribune

Suporterii români au fost o forță motrice pentru echipă, scandând și cântând pe tot parcursul meciului. Prezența lor masivă și susținerea necondiționată au fost esențiale pentru moralul jucătorilor, care au răspuns printr-o performanță pe măsură. Atmosfera din tribune a fost una de sărbătoare, reflectând bucuria și mândria națională.

Implicațiile victoriei

Victoria împotriva Ucrainei nu doar că a adus trei puncte importante pentru România, dar a și demonstrat potențialul echipei la Campionatul European. Aceasta a venit la o zi după ce selecționerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani, un cadou perfect pentru antrenor și un început excelent în grupa E. Tricolorii au făcut un pas mare către optimile de finală, câștigând încrederea suporterilor și consolidându-și poziția în turneu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: