Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine a vorbit Dj Lalla la telefon înainte de a intra în mare. Detaliul care a ieșit abia acum la suprafață

Cu cine a vorbit Dj Lalla la telefon înainte de a intra în mare. Detaliul care a ieșit abia acum la suprafață

Cu fiecare zi care trece, dosarul tragic al tinerei DJ Lalla, găsită moartă săptămâna trecută la malul mării, devine din ce în ce mai complex și misterios. Echipele de investigație lucrează neîncetat pentru a descoperi adevărul din spatele acestei tragedii îngrozitoare. Pe măsură ce probele se adună și martorii sunt audiați, detaliile evenimentelor din acea zi fatidică încep să prindă contur.

La momentul descoperirii sale, DJ Lalla purta doar lenjerie intimă și un tricou, iar pantalonii și bluza sa lipseau cu desăvârșire. Aceasta este o descoperire crucială, deoarece în imaginile de pe camerele de supraveghere montate în blocul unde era cazată, DJ Lalla fusese văzută purtând o bluză albă și pantaloni negri în timp ce pleca în dimineața zilei de 28 septembrie. Acest detaliu indică faptul că ceva s-a întâmplat în intervalul de timp dintre plecarea ei din cameră și momentul în care a fost găsită moartă.

Pe cine a sunat DJ Lalla înainte să intre în mare

Potrivit anchetatorilor, DJ Lalla a sunat la biroul de resurse umane al companiei în care lucra pentru a-și prelungi concediul de odihnă, iar apoi a vorbit cu prietenii care sunt acum audiați de polițiști. Aceasta sugerează că tânăra nu părea să aibă intenții de a părăsi stațiunea în acea dimineață. Cu toate acestea, ea a ajuns la malul mării în jurul orei 08:55, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Cea mai importantă întrebare rămâne: cum a ajuns DJ Lalla în apă și de ce a dispărut? Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în stațiunea Mamaia o înregistrează în timp ce se plimbă pe plajă timp de aproximativ 10 minute, înainte de a intra în apă. După aceea, tânăra dispare din cadru, și asta este ultima dată când este văzută în viață.

Ce s-a întâmplat cu obiectele personale ale Laurei Roșca

Autoritățile au găsit până în prezent doar câteva dintre obiectele personale ale Laurei Roșca, și anume pantofii, telefonul și căștile sale. Pantalonii și bluza Lallei sunt încă dispărute, iar această absență este un mister în sine. De asemenea, faptul că DJ Lalla ar fi fost pe jumătate dezbrăcată atunci când trupul ei a fost descoperit indică faptul că ar fi avut loc un eveniment nefericit înainte de moartea sa.

Un alt punct important din anchetă este legat de obiectele personale ale Laurei Roșca, care au fost găsite la un individ. Anchetele au ajuns la acest individ folosind funcția „Find my phone” disponibilă pe telefonul Lallei. Detaliile despre această descoperire și implicarea acestui individ nu au fost dezvăluite încă, dar aceasta poate fi o piesă crucială a puzzle-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: