Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine a vorbit Sorana Cîrstea după ce a câștigat titlul la Istanbul

Cu cine a vorbit Sorana Cîrstea după ce a câștigat titlul la Istanbul

Sorana Cîrstea, Sorana Cîrstea trofeu, istanbul, Sorana Cîrstea dialog cu iubitul

Sorana Cîrstea (58 WTA) a câștigat finala turneului de la Istanbul, iar prima persoană pe care a sunat-o de pe teren a fost iubitul ei. Microfoanele au surprins dialogul pe care l-a avut jucătoarea de tenis.

Mai întâi românca și-a îmbrățișat antrenorul, Adrian Cruciat și pe preparatorul fizic Teo Cercel. Apoi, a pus mâna pe telefon și și-a sunat iubitul. Se pare că Sorana Cîrstea ar avea o relație de mai mulți ani cu Ion Ion Țiriac. Tot dialogul a fost înregistrat de microfoanele de ambianță aflate pe terenul de tenis.

„Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”, a spus jucătoarea.

Sorana Cîrstea a învins-o în finala turneului de la Istanbul pe Elise Mertens (25 de ani, 17 WTA), 6-1, 7-6 și a făcut un salt spectaculos în clasament.

De pe poziția 67 pe care se afla, românca va ajunge pe locul 59 WTA. Cea mai bună poziție din carieră a fost locul 21, atins pe 12 august 2013.

“Mulțumesc echipei mele care m-a încurajat tot timpul. Nu e ușor să fiți lângă mine. M-ați ajutat și mi-ați dat încrederea necesară. Felicitări și lui Elise, e o jucătoare cu o carieră incredibilă. Sunt foarte fericită pentru că am câștigat acest trofeu, nu m-am așteptat, să fiu sinceră. Din acest motiv mă bucur și mai mult. Sunt vremuri grele, deci e un privilegiu să fim aici”, a spus jucătoarea după ce a câștigat turneul.

Ce cadou i-a făcut Ion Țiriac

După ce a câștigat trofeul de la Istanbul, jucătoarea de tenis a avut parte de o surpriză. A primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de la Madrid, patronat de omul de afaceri, Ion Țiriac. La turneul care se joacă pe zgură în perioada 29 aprilie – 8 mai participă și Simona Halep.
Cîrstea are un moral foarte bun, după ce a câștigat turneul din Turcia fără să cedeze niciun set.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: