Redactia.ro
Home » Sport » Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac s-ar fi logodit

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac s-ar fi logodit

Sorana Cîrstea, a rămas fara haine, Australian Open

Fiul lui Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt într-o relație de ceva vreme. Lucrurile au avansat, iar acum fiul milionarului s-ar fi logodit cu iubita sa mai tânără cu 13 ani.

Jucătoarea de tenis și Ion Ion Țiriac au fost văzuți împreună după divorțul milionarului de Ileana Lazariuc. La vremea respectivă, despărțirea celor doi a uimit pe toată lumea. Sorana Cîrstea și milionarul ar fi împreună de mai mulți ani, iar jucătoarea de tenis ar fi primit deja inelul.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult”, au spus niște apropiați ai celor doi, potrivit impact.ro.

Sorana Cîrstea a avut o relție cu un columbian

Sorana Cîrstea, în vârstă de 30 de ani a avut o relație de trei ani cu tenismenul Santiago Giraldo. Povestea de dragoste s-a încheiat în 2017, același an în care Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat.
Cârstea (75 WTA) încearcă în această perioadă din răsputeri să revină în forță în tenis. Cea mai bună clasarea a ei a fost locul 21 WTA în 2013. Acum, și-a angajat un nou preparator fizic, Teo Cercel. Acesta a lucrat cu Simona Halep până la începutul acestui an.

Divorțul dintre Ion Ion Țiriac și Ileana, ținut secret

La finalul anului 2019 s-a aflat despre divorțul dintre Ion Ion Țiriac și Ileana. Deși se produsese cu aproape trei ani în urmă, cei doi au preferat să țină totul secret. Fiul lui Ion Țiriac și Ileana s-au căsătorit în 2009, la Monte Carlo. După căsătorie Ileana Lazariuc a ieșit din lumina reflectoarelor, dedicându-se în totalitate familiei. Cuplul are doi băieți, Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: