Redactia.ro
Home » TV » Ion Țiriac Jr. are o nouă iubită. Cine este focoasa brunetă

Ion Țiriac Jr. are o nouă iubită. Cine este focoasa brunetă

GALERIE FOTO (7) Ion Țiriac Jr. are o nouă iubită. Cine este focoasa brunetă

Țiriac Jr. are o nouă iubită. Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac Jr. au divorțat după aproximativ 17 de ani de căsnicie. Cei și-au spus adio în anul 2017 după 8 de căsnicie. Se pare însă, că, juniorul și-a găsit deja pe cineva.

Ion Țiriac Jr. are o nouă iubită. Cine este focoasa brunetă

Fiica cântăreței Anastasia Lazariuc și fiul milionarului Ion Țiriac, au decis să își separe drumurile după aproape 10 ani de căsnicie. Ileana Lazariuc, în vârsta de 37 de ani și Ion Țiriac Jr., în vârsta de 43 de ani,  și-au spus adio în anul 2017, chiar dacă au doi copii împreună. Potrivit Click.ro, ce doi au luat decizia fără scandal, iar juniorul se pare că a trecut foarte repede peste despărțire. Se pare că fiul fostului tenismen, este împreună cu Sorana Cîrstea.

Mesajul transmis de Ion Țiriac și Ileana Lazariuc

Vineri, după ce presa din România publica numeroase articole cu presupusul divorț dintre cei doi, Ileana și Ion au ținut să transmită un mesaj oficial de confirmare.

«Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi. Dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim. Vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni. Suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

Fiul cel mai are a lui Țiriac se pare că și-ar fi găsit fericire în brațele tenismenei Sorana Cîrstea, acesta fiind văzut la cele mai importante meciuri și ar fi susținut-o pe aceasta. Cei doi nu s-au afișat împreună, deși au făcut vacanțe împreună. Sorana Cîrstea în vârstă de 29 de ani, are o avere colosală, în urma meciurilor câștigate.

Citeste si:Brigitte Sfăt, ADEVĂRUL despre partidele de amor cu Ilie Năstase: “Într-o noapte am făcut-o…

Loading...