Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine ar avea Simona Halep o legătură specială. Nu e vorba de Patrick Mouratoglou

Cu cine ar avea Simona Halep o legătură specială. Nu e vorba de Patrick Mouratoglou

GALERIE FOTO (3) Simona Halep ar putea scăpa de suspendare: „Una dintre condiții a fost îndeplinită"

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat a făcut înconjurul lumii. Separarea celor doi a ajuns și-n presa internațională, care a dat imediat de veste că tenismena din România este, din nou, femeie singură. S-a tot zvonit că Simona ar avea o relație cu Patrick Mouratoglou, însă lucrurile ar sta altfel.

Cu cine ar avea Simona Halep o legătură specială

După ce a divorțat de Toni Iuruc, s-a tot zvonit că Simona Halep ar avea o legătură specială cu Patrick Mouratoglou. Conform surselor Playsport.ro, aceste zvonuri ar fi false, iar celebra tenismenă ar avea pe altcineva la suflet. Fostul lider mondial ar fi apropiată de Arnaud Restifo, nu de Patrick Mouratoglou, cu care ar avea doar o relație profesională. Simona și Arnaud ar fi devenit apropiați acum două-trei luni și tocmai din acest motiv se zvonește că el ar fi bărbatul misterios din viața sportivei.

Reamintim că, Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de 15 septembrie, iar la data de 13 noiembrie 2022, urma cununia religioasă și nunta. Totuși, cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.

Firicel Tomai, cel care a descoperit-o și creat-o pe Simona Halep, a vorbit pentru Playsport.ro despre presupusa relație dintre tenismenă și antrenorul ei: ”După mine, povestea asta cu antrenorul ei care ar fi chipurile vinovat pentru turnura din viața personală a Simonei sunt doar prostii. Eu o știu pe Simona Halep, cea de la 20 de ani. Dar nu cred că s-a schimbat ceva! În opinia mea, Simona e o femeie foarte morală, care nu amesteca lucrurile astea. Și fac afirmația asta cu tărie, chiar dacă nu mai sunt în anturajul ei. Repet, Simona nu amesteca lucrurile. Ea își urmărește cu multă atenție țintele. Era foarte ambițioasă și așa cred că a și rămas! E alimentata de energie pozitivă și toți antrenorii pe care și i-a ales sunt sigur că a făcut alegerea de fiecare dată cu multă atenție.”

Cine este Arnaud Restifo, cel care ar avea o relație specială cu Simona Halep

Arnaud Restifo are 25 de ani și a fost partenerul de antrenament al mai multor nume mari din tenisul mondial, precum Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic. Arnaud a fost cel mai sus în ierarhia ATP pe locul 1517 (septembrie 2017). Tânărul a absolvit științe sociale și management sportiv. Acesta a renunțat la cariera de jucător profesionist după ce a obținut burse de studii la universități din Oklahoma, Cincinnati și San Diego. Este bine de precizat faptul că Patrick Mouratoglou are încredere mare în Arnaud. Cel cu care Simona ar avea o legătură specială, Arnaud, a făcut parte din echipa lui Alize Cornet, sportivă care a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open în optimi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arnaud Restifo (@arnaudrestifo)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: