Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine este Andreea Bălan plecată în vacanță în Austria? Vedeta se distrează de minune

Cu cine este Andreea Bălan plecată în vacanță în Austria? Vedeta se distrează de minune

GALERIE FOTO (3)

În ultimele două săptămâni, Andreea Bălan a bifat numai destinații de lux! Mai întâi a fost Dubai, apoi Mexic, iar acum Austria. Dar cu cine se distrează frumoasa blondină peste hotare?

Cu cine se distrează Andrea Bălan în Austria

De câteva zile, frumoasa blondină postează numai cadre din vacanță în mediul online. Mai întâi a vizitat Dubaiul, unde a căutat o proprietate, apoi a vizitat Mexicul, iar acum este în Austria, unde se bucură de sporturile de iarnă.

Se naște, însă, o întrebare: cu cine se distrează vedeta peste hotare? Mai cu seamă că-n fotografiile postate de ea se întrevede și câte o siluetă masculină. Ei bine, întrebată fiind de reporterii Redacția.ro, cântăreața a recunoscut că se află în compania mai multor prieteni și că va mai sta câteva zile plecată din țară: „Sunt cu un grup de prieteni. Nu știu (n.r. cât mai stă), văd cum mă simt”.

Andreea Bălan, în vacanță cu prietenii

Aparent, Andreea Bălan se distrează de minune și a dat uitării despărțirea de Tiberiu Argint, de acum câteva luni. De altfel, în unele fotografii postate în mediul online, vedeta apare alături de un tânăr pe care unele surse îl identifică drept Sebastian C., de profesie doctor stomatolog. Nu se știe, însă, care este natura relației celor doi.

Cert e că Andreea Bălan profită la maximum de timpul liber, petrecut în Austria. Ea și-a anunțat fanii, prin intermediul Instagramului, că-și exersează coborârea pe pârtie și că se bucură de timpul petrecut acolo: „A 2a zi pe partie sunt deja next level 😆 am căzut doar odată până la această oră. Învăț pe zi ce trece și cred că despre asta este în viață, să învățăm mereu lucruri care ne fac placere și astfel suntem mai fericiti ❤️ Ninge, nu e soare, e fooarte frig, dar e supeeerb”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: