Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine este căsătorit Lucian Mândruță. Cum arată și cu ce se ocupă soția sa

Cu cine este căsătorit Lucian Mândruță. Cum arată și cu ce se ocupă soția sa

GALERIE FOTO (3) Lucian Mandruta

Lucian Mândruță este unul dintre cei mai apreciați și cei mai longevivi oameni de televiziune de la noi. toată țara îl știe fiind o emblemă a postului de televiziune PRO TV, dar nu multă lume știe cum arată soția acestuia. Femeia este de o frumusețe răpitoare și i-a dăruit doi copii.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Lucian Mândruță

Lucian Mândruță și-a ținut adesea familia departe de lumina reflectoarelor, drept urmare, românii nu prea știu cine este cea alături de care are o căsnicie de mai bine de 20 de ani. Ioana Mândruță este o mamă și o soție de excepție, dar și o femeie de carieră. Soția lui Lucian Mândruță este un reputat medic neurolog și lucrează la Spitalul Universitar din Capitală.

Familia este foarte importantă. N-a fost uşor, dar noi avem o relaţie solidă şi puternică. În orice cuplu cu o căsătorie de lungă durată există astfel de momente grele şi oricine are o căsnicie solidă ştie că există şi astfel de momente. Noi am reuşit să trecem peste ele.”, declara Ioana Mândruță în urmă cu câțiva ani.

 Lucian Mândruță, grijă fără margini pentru soția sa iubită

La începuturile pandemiei, Lucian Mândruță era foarte activ pe facebook, loc în care a dezvăluit câteva amănunte din viața sa. La acea vreme soția sa, medic neurolog, a fost nevoită să stea zile în șir în spital fără a lua contact cu familia sa. El a scris o postare care i-a dedicat-o ei din care reiese grija și aprecierea prezentatorului pentru ea.

M-am trezit la patru, de grijă. Soţia mea, pe la 6. S-a spălat şi-a făcut bagajul: haine pentru câteva zile, în caz că trebuie să rămână la serviciu mai multe zile şi nopţi. În bagaj intra şi o mască. A primit-o cadou ieri de la cineva. Atât are, una singură. Soţia mea e medic. Lucrează la un spital din Bucureşti. În fiecare zi vede 10, poate 20 de pacienţi. Cum e la neurologie, poate că e mai ferită. Dar dacă unul cu durere de cap ajunge la ea crezând că-i accident cerebral şi de fapt e corona? Asta e întrebarea, şi nu avem un răspuns la ea.

Nimeni nu are. Îmi aduc aminte că acum o lună ne uităm amândoi la televizor la medicii chinezi, înfofoliţi din cap până-n picioare în combinezoane speciale. Şi chiar discutăm: băi, da’ ce organizaţi sunt ăştia, ce isterie… Şi după aia am aflat c-a murit şi-un medic tânăr. Şi ne-a trecut un fior. Ieri seară am început să discutăm planuri de criză.

Ce bani mai avem fiecare, pe ce cârduri, şi să ne dăm unul altuia PIN-urile, în caz de ceva… Înţelegeţi? Şi totuşi, azi s-a trezit la 6, s-a îmbrăcat, şi-a luat boccelutza de criză şi-a plecat spre spital. Fără să crâcnească. Fără să se gândească vreo clipă la o alternativă la această datorie. Am vrut să vă spun şi vouă asta. Că poate ţineţi minte până data viitoare când vă înjuraţi doctorii. Mulţumesc.”, a scris Lucian Mândruță pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: