Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a cuplat Leo de la Strehaia! E o jurnalistă cunoscută în România

Cu cine s-a cuplat Leo de la Strehaia! E o jurnalistă cunoscută în România

Leo de la Strehaia

Cu cine s-a cuplat Leo de la Strehaia! E o jurnalistă cunoscută în România. Leo de la Strehaia a avut multe relatii de-a lungul timpului. Se pare că a pus la zid  fostele sale partenere și este acum într-o relație cu o jurnalistă celebră din țară. Despre cine este vorba aflați din rândurile următoare.

Cu cine s-a cuplat Leo de la Strehaia! E o jurnalistă cunoscută în România

Leo de la Strehaia uimește din nou cu relațiile sale. Acesta este iubit, de această dată, de…o jurnalistă. Ambii au confirmat relația printr-o fotografie de pe rețelele de socializare. Cu cine s-a cuplat Leo de la Strehaia! E o jurnalistă cunoscută în România.

Dacă în ultimii ani s-a afișat mai mereu alături de Dana Criminala, Leo de la Strehaia s-a pozat alături de …Ioana Popescu. Fotografia a fost postată pe Instagram și a stârnit valuri de reacții.

Primele declarații ale jurnalistei Ioana Popescu după ce s-a cuplat cu Leo de la Strehaia! ”Prințul” vrea să-i ofere o mașină noii iubite! EXCLUSIV - WOWBiz

Foto: Leo de la Strehaia și jurnalista Ioana Popescu

Ioana Popescu a confirmat relația și pentru wowbiz.ro și a precizat că relația cu Leo de la Strehaia va deveni mai solidă după ce acesta va finaliza divorțul de Dana Criminala.

”Pot să confirm informația dar aș vrea să nu comentez prea mult pe marginea ei. Da, eu și Leo suntem apropiați, ne-am plăcut de mai multă vreme și în ultimele zile am făcut câțiva pași în sensul de a avea o relație. Momentan suntem în punctul ăsta, vom lăsa timpul să-și spună cuvântul, nu vrem să grăbim lucrurile.Sunt mai multe chestiuni care nu țin doar de mine, Leo are anumite probleme pe care probabil că vrea și el să le rezolve înainte, unul dintre ele ar fi divorțul de Dana. Abia după divorț putem discuta despre o relație în adevăratul sens al cuvântului. Până atunci, însă, pot spune că trăiesc o poveste frumoasă și mă bucur de prezent”a dezvăluit Ioana Popescu pentru WOWbiz.ro.

Jurnalista care l-a facut pe "Firicel" sa-si insele nevasta a ramas  insarcinata! Dupa ce s-a despartit de Toma Cuzin, Ioana Popescu s-a mutat  in Germania, la iubitul ei • Buna Ziua Iasi •

Leo de la Strehaia, hotărât să încheie divorțul de Dana Criminala

Pe canalul său de youtube, Leo de la Strehaia a precizat că vrea să încheie cât mai rapid divorțul de Dana Criminala, deoarece are o altă parteneră.

”Am o altă gagică… și m-am gândit eu mai bine și voi da divorțul lui Dana Criminala. Nu mai vreau nici o casă, nu mai vreau nimic. La primul termen, am terminat cu divorțul pentru că mi-am făcut altă gagică acum! Ce, trebuie să rămân singur, nu trebuie să mă spele și pe mine cineva, de 3 luni de zile, pe mine nu mă spală nimeni”, a spus Leo pe vlogul său.

Leo de la Strehaia nu mai divorteaza! I-a dat bani Danei Criminala - WOWBiz

Ioana Popescu va primi o mașină cadou

Iubirea dintre Ioana Popescu și Leo de la Strehaia este una destul de mare. Acesta vrea să-i dăruiască o mașină.

”Pe mine, Leo de la Strehaia, mă vor mii de femei. Și fără bani în buzunar, mă vor femeile(…). Mă duc mâine să scot mașina (din service, n.r.). Mi-a dat patroana 40 de milioane, o scot și o voi face cadou iubitei mele. Pentru că mine nu-mi trebuie mașină. O fac cu acte în regulă, pe numele ei. Mâine mă duc și fac și actele”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Ioana Popescu este un jurnalist de presă mondenă. Ea însăși a ajuns subiect de scris, după ce a fost văzută, noaptea, alături de Firicel din Las Fierbinți, asta în timp ce soția îl aștepta acasă. Ioanei Popescu i se mai spune ”jurnalista lui Mutu„ după ce a acesta i-ar fi trimis mai multe mesaje fierbinți.

VIDEO / Adevărul despre aventura dintre jurnalista Ioana Popescu şi Adrian Mutu: "A fost o invenţie. L-am refuzat sexual"

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: