Redactia.ro
Home » Monden » Disperarea lui Leo de la Strehaia. Fostul iubit al Loredanei Chivu trece prin momente grele

Disperarea lui Leo de la Strehaia. Fostul iubit al Loredanei Chivu trece prin momente grele

Disperarea lui Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia trece prin momente cumplit după ce a fost părăsit și de femeia care i-a fost soție, Anca de la Strehaia. Acesta susține că a rămas singur și nu mai are cine să aibă grijă de el. De parcă nu era de ajuns, mai este și situația de criză provocată de pandemia de coronavirus care îl distruge pe Prințul Țiganilor.

Disperarea lui Leo de la Strehaia. Fostul iubit al Loredanei Chivu trece prin momente grele

Leo de la Strehaia este distrus. Acesta s-a retras în localitatea natală și se teme să mai iasă din casă. Fostul iubit al Loredanei Chivu preferă să stea departe de prietenii lui, refuzând să mai comunice cu aceștia, pentru că îi este frică de coronavirus. De asemenea, Printul Țiganilor este distrus după ce soția sa, Anca, l-a părăsit. ”Problema este că majoritatea romilor de aici au coronavirus. Iar eu sunt bolnav, am anumite afecțiuni și sunt predispus pentru coronavirus. Am diabet zaharat, tip 1, insulino-dependent, îmi fac de 4 ori pe zi insulină, am avut un infarct, am avut un accident vascular, am probleme cu tensiunea. Vreau să vă anunț că mă autoizolez în casă pentru că am vorbit cu cei de la DSP și mi-au zis că dacă nu vreau să iau contact cu lumea trebuie să mă izolez. Ne vom izola cu toții din familie”, a explicat Leo de la Strehaia.

După ce a anunțat că se autoizolează, sora sa, Olga s-a enervat și a protestat, refuzând categoric să facă același lucru, deși fratele ei i-a explicat care sunt pericolele. ”Mie mi-e frică să nu mor, acum, coronavirusul pe poate omorî în două, trei zile”, încerca Leo de la Strehaia să explice, dar Olga nici nu voia să discute. ”Pe mine mă păzește Dumnezeu. Dacă vrei să te izolezi, du-te la Dana, izolează-te cu ea, nu cu mine în casă”, a spus Olga.

Leo de la Strehaia are probleme de sănătate

”Prințul Țiganilor” a fost de multe ori la un pas de moarte din cauza nerespectării regimului alimentar pe care doctorii i l-au impus. Leo suferă de diabet și are probleme cardiace. Acesta a avut câteva preinfarcturi, și a suferit și un infarct. De parcă nu era de ajuns, Leo de la Strehaia a făcut și un atac cerebral, așadar, putem spune că Leo este foarte expus la manifestare unor forme grave de coronavirus.

După ce Dana Criminala s-a despărțit de el, Leo a decis să se împace cu soția sa, Anca. Doar că aceasta a refuzat, iar pentru a scăpa de acesta, a renunțat la tot ce a avut de la acesta, inclusiv casa, care este trecută pe numele ei. Tatăl lui Leo, înainte să se stingă din viața, a trecut-o pe Anca moștenitoarea casei, și a pus-o să promită că nu îi va lăsa pe Leo de la Strehaia și pe Patroană, să vândă conacul. ”Mi-a dat casa înapoi, ea a plecat la ta-su! Mi-a lăsat-o mie și lui Albinuța (nepoata lui Leo de la Strehaia, n. red.). (…) Anca a plecat de unde a venit, se duce la mă-sa! Voi fi singur în această casă, eu cu nepoțica mea, Albinuța”, a declarat Leo de la Strehaia. În prezent, Anca locuiește împreună cu fiul ei și familia acestuia, ba chiar s-a apucat de vlogging.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: