Redactia.ro
Home » Monden » Scandal în showbiz! Patroana și Anca de la Strehaia au fost la un pas de bătaie

Scandal în showbiz! Patroana și Anca de la Strehaia au fost la un pas de bătaie

Patroana și Anca de la Strehaia au fost la un pas de bătaie

Ceartă îngrozitoare între mama lui Leo de la Strehaia și soția sa, Anca. Aceasta s-a întors la Strehaia, după câteva zile de când a plecat de acasă. Se pare că nu a rezistat prea mult, deoarece Anca a luat decizia definitivă de a pleca de acasă, la fiul ei.

Scandal în showbiz! Patroana și Anca de la Strehaia au fost la un pas de bătaie

După ce în urma cu câteva zile Anca de la Strehaia a plecat de acasă de la soțul dar s-a întors și a încercat să se împace cu Leo de la Strehaia. După câteva ore de când a ajuns acasă, a fost certată de soacra sa, Patroana. Astfel, cele două au rezistat doar câteva secunde fără să se certe, în timp ce Patroana a spus că Leo nu o poate vedea, pentru că este bolan. În acel moment, Anca s-a supărat, iar conversația dintre ele două a fost transmisă live pe contul de Youtube al lui Leo de la Strehaia.

Patroana: ”Ești o c…! Traseisto, tu ieși cu buzele pe traseu! De ce zici că băiatul meu nu e bolnav!

Anca de la Strehaia: ”Du-te d… de panaramă ce ești! Panaramă bătrână! Nu mai vorbi așa că îți închide canalul de Youtube, n-ai voie să vorbești așa. Știi unde a fost ieri (Leo, n.r.)? Pe centură, la femei!”, au fost unele dintre fragmentele scandalului dintre cele două femei.

Anca de la Strehaia a plecat de la Leo

Ei bine, după a doua zi, Anca de la Strehaia a decis să plece definitiv de la soțul său. Aceasta a plecat la Pitești, la fiul său Alin. Leo a evitat să o vadă, și le-a spus mamei și surorei sale să o conducă pe Anca până la poartă. Mai mult, se pare că Leo nu a reușit să o convingă pe Anca să-i treacă casa pe numele lui, astfel, Anca de la Strehaia este proprietar al ”palatului” de la Strehaia. Acesta ar vrea să vândă locuința cu 2 milioane de euro pentru că a rămas fără bani, dar Anca nu vrea nici în ruptul capului să vândă casa.

Tatăl lui Leo a trecut-o în acte ca proprietar pe Anca, înainte să moară, deoarece se temea că Leo și Patroana vor încerca să vândp vila de la Strehaia și a pus-o pe Anca să promită că nu-i va lăsa să facăm acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: