Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a mai iubit Flavius Nedelea, tinerelul Anamariei Prodan. Milionarul impresarei a mai cucerit vedete de la noi din țară

Cu cine s-a mai iubit Flavius Nedelea, tinerelul Anamariei Prodan. Milionarul impresarei a mai cucerit vedete de la noi din țară

Anamaria Prodan iubește din nou și nu se mai ascunde. Este în culmea fericirii și simte că viața ei s-a schimbat de când l-a cunoscut pe Flavius Nedelea. Deși a încercat să îl țină ascuns o bună perioadă de timp, s-a aflat cine este cel care o face să zâmbească, dar și cu ce domnișoare celebre s-a mai iubit înainte de a-i cuceri inima celebrei impresare.

Cu cine s-a mai iubit Flavius Nedelea

Anamaria Prodan și-a refăcut viața și, in sfârșit, nu îl mai ascunde pe noul ei iubit. Deși la început se zvonea că este un bărbat de origine arabă, se pare că este vorba despre un înstărit om de afaceri, care deține proprietăți prin Constanța și chiar și un hotel în București.

Flavius Nedelea este cel care o face din nou să zâmbească și i-a redat încrederea în sine sexy-impresarei, după toată suferința provocată de separarea de Reghe. Milionarul nu este deloc străin de lumea mondenă, pentru că s-a mai iubit și cu alte domnișoare din showbiz-ul românesc.

În 2018, Flavius Nedelea a fost surprins în compania lui Laurette. Cei doi au fost foarte discreți la început și nu au vrut să se știe de relația lor, dar apoi s-au afișat împreună și chiar au publicat și imagini cu ei în mediul online. Totul s-a terminat destul de repede, pentru că mulatra a șters imediat fotografiile.

După ce s-a despărțit de Laurette, actualul iubit al Anamariei Prodan a fost surprins și în compania unui make-up artist celebru. Tânăra a fost foarte răsfățată, Flavius ducând-o în excursii extravagante.

Ce spune Anamaria despre noua relație

Anamaria Prodan nu a precizat numele exact al iubitului ei, dar a ținut să precizeze că este extrem de îndrăgostită și fericită. Mărturisește că, în prezent, are o viață minunată și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru darul pe care i l-a dat, când se aștepta mai puțin.

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Prietenii apropiați ai celor doi au spus că cei doi nu se ascund, sunt mereu amândoi si petrec foarte mult timp cu copiii Prodancăi. De asemenea, călătoresc mult si se iubesc exact ca niște copii îndrăgostiți.

„Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Aici, în țară, petrec mult timp ocupându-se de restaurantul „Le Dome” și de hotelul NF din Centrul Vechi al Capitalei. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos. Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună!”, au dezvăluit prietenii apropiați ai noului cuplu, pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: