Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine s-ar iubi fotbalistul fenomen, Kylian Mbappé? Ines Rau este primul model transgender FOTO

Cu cine s-ar iubi fotbalistul fenomen, Kylian Mbappé? Ines Rau este primul model transgender FOTO

GALERIE FOTO (2) Cu cine s-ar iubi fotbalistul fenomen, Kylian Mbappé?  

Mulți se întreabă cu cine se iubește fotbalistul fenomen, Kylian Mbappé! Iată detaliile care circulă în întreaga lume!

Cu cine s-ar iubi fotbalistul fenomen, Kylian Mbappé?  

Alături de Kylian Mbappé, unul dintre cei mai puternici fotbaliști din lume și vedeta fotbalului mondial în următorii ani, ar exista un model cunoscut pe întreaga planetă.

Ines Rau ar fi potențiala iubită a fotbalistului. Aceasta este primul model transgender capabil să ajungă pe coperta celebrei reviste Playboy. Conform site-urilor mondene franceze și nu numai, cei doi se întâlnesc de câteva luni, deși nu s-au afișat niciodată în public.

Într-un interviu acordat revistei Elle, modelul a recunoscut că a găsit un băiat capabil să o accepte și să o iubească și se pare că ar fi vorba tocmai de starul francez Kylian Mbappè.

Ines Rau este originară din Nancy, născută în 1990, și a crescut la Paris. Lei Ines a devenit celebră la nivel mondial în anul 2017, când, la vârsta de 27 de ani, a apărut pe coperta revistei Playboy, devenind primul model transsexual care a reușit această performanță.

Ines și-a povestit trecutul în autobiografia sa, intitulată Woman, dezvăluind cum a suferit o operație de schimbare de sex la 16 ani, îmbrățișându-și în cele din urmă adevărata identitate. Ines s-a afirmat ca model, iar ascensiunea ei a fost garantată.

Astăzi, modelul are 32 de ani și, după cum putem vedea pe Instagram, se mândrește cu un număr incredibil de urmăritori și colaborează cu cele mai importante branduri din lume. În ultima vreme, Ines Rau a fost imaginea simbolică a L’Oreal, dar în general modelul a colaborat cu adevărat cu principalele branduri de pe piața mondială și a pozat pentru principalele reviste de modă, realizând, de asemenea, calendare și reclame.

Între cei doi potențiali amorezi, Ines și Mbappé, există o diferență de 8 ani. Fotbalistul s-a născut în 1998 la Paris, are acum 24 de ani și este unul dintre cei mai puternici fotbaliști din lume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Există zvonuri la fel de puternice că superstarul francez se întâlnește cu modelul Rose Bertram, în vârstă de 27 de ani  care este cu patru ani mai mare decât el.

Aceasta este din Belgia, are aproape 900.000 de urmăritori pe Instagram și a fost semnată de o agenție de modele la doar 13 ani. Tatăl ei este din Belgia, în timp ce mama ei s-a născut în Capul Verdan.

Rose Bertram a apărut apoi într-o serie de campanii de pe străzile mari, pentru mărci precum H&M, L’Oreal, Primark și Agent Provocateur.

La sfârșitul lunii iulie, se spune că frumoasa belgiancă a pus capăt unei idile de opt ani cu internaționalul olandez Gregory van der Wiel și a mers pe mâna lui Mbappé.

Între timp, au trecut doar două luni de când Mbappé a fost fotografiat purtând în brațe modelul transgender Ines Rau de care vă spuneam mai sus. Încă nu se știe dacă cei doi s-au despărțit pentru ca acesta să fie cu Rose Bertram.  Ines Rau, din Franța, a fost văzută la Festivalul de Film de la Cannes înainte de a se alătura fotbalistului pe un iaht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Kylian Mbappé, unul dintre cei mai puternici fotbaliști din lume

Numele lui Mbappé a început să apară atunci când fotbalistul a îmbrăcat tricoul lui Monaco, echipă pe care talentatul transalpin a condus-o la victorie în campionatul Franței în sezonul 2016-2017, încununată și de atingerea semifinalelor în Liga Campionilor.

În anul următor, Mbappé s-a transferat la Paris Saint-Germain, revenind în orașul care i-a dat viață, iar aici s-a consacrat definitiv. Cu parizienii, Mbappè a câștigat patru campionate și a fost de patru ori cel mai bun marcator din Ligue 1.

În plus, în 2020, Mbappé și PSG au ajuns în finala Ligii Campionilor, dar au cedat în finală în fața lui Bayern Munchen.

Lui Mbappé îi mai lipsește victoria din Liga Campionilor, dar nu și Cupa Mondială. De fapt, în 2018, fotbalistul, care avea doar 20 de ani la acea vreme, a devenit campion mondial în Rusia împreună cu Franța, marcând patru goluri în competiție, inclusiv unul în finala cu Croația.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: