Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se căsătoreşte Diana Simion, fosta soţie a lui Răzvan de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Îl cunoaşte de 20 de ani

Cu cine se căsătoreşte Diana Simion, fosta soţie a lui Răzvan de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Îl cunoaşte de 20 de ani

Diana Simion si iubitul

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat pe care îl cunoaște de 20 de ani. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă, pentru că Diana Simion a fost cerută de nevastă.

Cu cine se iubește Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion

Diana Simion tocmai a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, omul de afaceri Radu Biță. Acesta este un afacerist de succes din Timișoara, unde, de altfel, locuiește și Diana Simion. Cei doi au început o relație destul de recent, în ciuda faptului că, de fapt, ei se cunosc de peste 20 de ani. La reîntâlnire și-au dat seama că între ei există o scânteie și au decis să înceapă o relație. Se pare că totul a mers foarte bine, pentru că acum Radu Biță a cerut-o în căsătorie pe Diana Simion. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare, după ce fosta nevastă a lui Răzvan Simion a publicat o fotografie cu inelul și cu o descriere sugestivă: „Da, este o lume”.

”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a spus omul de afaceri.

De ce au divorțat Diana și Răzvan Simion

Diana și Răzvan Simion au divorțat după 15 ani de căsnicie, iar motivele ar fi mai multe. Printre ele, se află faptul că Diana Simion ar fi fost foarte geloasă, dar sunt unii care au susținut că Răzvan Simion avea deja o relație cu Lidia Buble.

„În turneele cu mai mulți artiști, seara, după concert, ieșea toată trupa la terasă. Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul, Diana era de o gelozie cruntă. Și el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă și posesivă, chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea și îi comanda să se ducă imediat în cameră. Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva și pleca imediat în cameră. Era terminat și nu-i zicea nimic, era supercuminte. Cât de geloasă și de nebună să fii să-i faci așa ceva?! Doamne ferește să dai peste așa ceva!”, a spus un prieten apropiat al matinalului de la „Neatza”.

Iată ce spune Răzvan Simon în anunțul despărțirii de soția sa, Diana Simion:

„Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: