Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Răzvan Simion se recăsătorește. Alături de cine face din nou Diana Simion pasul cel mare

Fosta soție a lui Răzvan Simion se recăsătorește. Alături de cine face din nou Diana Simion pasul cel mare

GALERIE FOTO (2)

În timp de Răzvan Simion s-a despărțit de cea cu care a înlocuit-o, artista Lidia Buble, fosta soția a prezentatorului, Diana Simion se recăsătorește. În spațiul public au apărut imagini cu inelul de logodnă.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, cerută în căsătorie

Dacă în viața lui Răzvan Simion au apărut nori negri odată cu despărțirea de Lidia Buble, fosta lui soție a spus din nou ”DA”. Diana Simion a fost cerută în căsătorie de afaceristul timișorean, Radu Biță cu care are o relație de mai bine de doi ani.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a postat primele imagini cu inelul de logodnă primit de la partenerul ei și a scris „Da, este o lume”, în dreptul fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

Cei doi îndrăgostiți au fost felicitați pe măsură: „Felicitări”, „Casă de piatră și multă fericire”, „Să fiți iubiți și fericiți’, „Să fie într-un ceas bun”, „Să aveți o viață frumoasă”, „Să fiți fericiță împreună”, „Casă de piatră, să vă fie bine!”.

Cine este Radu Biță

Radu Biță este om de afaceri în Timișoara, iar în ceea ce privește relația cu Diana Simion a declarat că s-au revăzut, cu ocazia unui eveniment, iar apoi ”s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare”.

Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a spus timișoreanul, acum mai bine de un an pentru click.ro.

EXCLUSIV Fosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine e bărbatul care o face fericită | Click mobile

După divorț, Răzvan Simion s-a afișat cu Lidia Buble

Imediat după divorțul de Răzvan Simion, care a avut loc în 2015, Diana și cei doi copii ai cuplului au părăsit Capitala și s-au mutat în Timișoara. În orașul de pe Bega, fosta soție a “matinalului” de la Antenă și-a ridicat de una singură o casă, în timp ce s-a ocupat și de copii, aceștia acomodându-se foarte ușor cu Banatul.

La scurt timp după despărţirea dureroasă, prezentatorul s-a afişat alături de Lidia Buble şi a început să o invite din ce în ce mai des în platoul emisiunii. De curând însă, cei doi s-au despărțit, iar acum prezentatorul de la „Neatza” are o nouă iubită.

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, după o frumoasă relație de 5 ani, a provocat controverse și a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul fanilor. Celebrul cuplu a evitat să vorbească despre despărțire în ultimele luni și s-au rezumat la mesaje indrecte pe conturile de socializare.

Artista a mărturisit și care este relația dintre ea și Răzvan Simion, fostul partener, la câteva luni bune după despărțire. Mai mult, în ultimul timp s-a vehiculat că artista ar avea deja o nouă relație ba cu celebrul Cornel Ilie, ba cu fratele Elenei Gheorghe.

Artista a mărturisit că nu are pe nimeni în viața ei în acest moment și că este o femeie singură și disponibilă. Artista nu a uitat cine i-a fost mereu aproape. Într-o ședința de întrebări, aceasta arăspuns celor mai dificile întrebări puse de fani.

Fosta parteneră a lui Răzvan Simion a vorbit despre familia sa, despre situația în care ne aflăm din punct de vedere epidemiologic. Artista a țnut să sublinieze că nu are o relație cu faimosul Cornel Ilie, aceștia fiind doar colegi și parteneri în noua piesă lansată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: