Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, mesaj cu subînțeles pentru Răzvan Simion. Acesta e motivul despărțirii?

Lidia Buble, mesaj cu subînțeles pentru Răzvan Simion. Acesta e motivul despărțirii?

Lidia Buble, mesaj cu subînțeles pentru Răzvan Simion

Lidia Buble și-a obișnuit fanii să-i țină la curent cu viața sa personală, postând des pe rețelele de socializare. Recent, artista a postat un mesaj care i-a cam pus pe gânduri pe urmăritorii ei, aceștia susținând că vedeta încă este afectată de despărțirea de Răzvan Simion.

Lidia Buble, mesaj cu subînțeles pentru Răzvan Simion. Acesta e motivul despărțirii?

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. De fiecare dată, Lidia își exprimă părerile bune sau rele, cu o sinceritate unică. Ei bine, aceasta a postat un mesaj pe Instagram care i-a cam pus pe gânduri pe fanii ei.

Recent, cântăreața a postat un mesaj cu subînțeles, care a creat confuzie în rândul urmăritorilor săi. Se pare că Lidia făcea referire la despărțirea de fostul său iubit, Răzvan Simion. „Divorțul este ok. Despărțirea este ok. Să o iei de la capăt este ok. Să treci peste este ok. Ce nu este ok este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.”, se arată în mesajul repostat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună timp de cinci ani, după ce prezentatorul Tv a divorțat de soția sa cu care are doi copii. Cei doi și-au spus adio în luna iulie, iar cel care a anunțat separara a fost Răzvan, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

La câteva luni de la despărțirea celor doi, se spune că Răzvan ar avea o nouă relația, în timp ce în presa circulau informații conform cărora Lidia ar avea o idilă cu artistul Cornel Ilie, de la trupa Vunk. La scurt timp, cei doi au dezmințit informațiile, susținând că între ei este o pură prietenie și nimic mai mult. Întrebată cum se înțelege cu fostul său iubit, având în vedere că cei doi lucrează împreună, artista a spus că se înțeleg bine. . Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: