Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se iubește fiul lui Laurențiu Reghecampf? Este vorba de o fostă gimnastă celebră a României: „Este foarte fericită cu el”

Cu cine se iubește fiul lui Laurențiu Reghecampf? Este vorba de o fostă gimnastă celebră a României: „Este foarte fericită cu el”

GALERIE FOTO (2)

Este vestea momentului în showbiz! Fiul lui Laurețiu Reghecampf, Luca, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o celebră gimnastă a României. Cine i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți. Și surpriza este una uriașă! 

Chiar dacă locuiesc în țări diferite, având în vedere că Luca Reghecampf stă în Germania, iar iubita sa gimnastă este stabilită în România, relația celor doi pare să fie una cât se poate de frumoasă!

Cu cine se iubește fiul lui Laurențiu Reghecampf

Iar cea care i-a dat de gol pe cei doi tineri îndrăgostiți este chiar mama lui Luca, Mariana Pfeiffer, mama lui Luca și prima soție a lui Laurențiu Reghecampf!

Noua iubită a lui Luca Reghecampf este nimeni alta decât fosta gimnastă din lotul României Asiana Peng! Ea este cea alături de care fiul lui Reghe se bucură în aceste zile de o vacanță de vis în Alpi, în Sarentino, regiunea Tirolul de Sud din Italia.

Mama Asianei Peng, despre relația fiicei sale cu Luca Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf se iubesc de ceva vreme, după cum a confirmat chiar de mama fostei gimnaste din lotul național al României.

“Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a declarat Silvana Peng, pentru cei de la Fanatik.

Cine este Asiana Peng

Asiana Peng este una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale noii generații, fiind recunoscută pentru prestațiile sale de la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. Chiar dacă a fost considerate o speranță a gimnasticii de la noi, Asiana Peng a ratat participarea la Olimpiada din 2016.

Asiana nu a ajuns la Olimpiada din urmă cu cinci ani a fost legat de un scandal uriaș între celebra gimnastă și antrenorii săi de la aceea vreme, Mariana Bitang și Octavian Belu. Gimnasta a fost cea care i-a acuzat pe cei doi antrenori ai României de abuzuri în timpul cantonamentelor și antrenamentelor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: