Redactia.ro
Home » TV » Cu cine se iubește Roxana Hulpe de la Știrile Pro Tv! Și el are propria emisiune!

Cu cine se iubește Roxana Hulpe de la Știrile Pro Tv! Și el are propria emisiune!

Pe Roxana Hulpe toată lumea o știe ca reporter al Știrilor Pro Tv. Acum, Face parte din echipa matinală a Ştirilor Pro TV. Mai exact, din noiembrie 2020, prezintă jurnalul de weekend de la Pro Tv, de la ora 7:00, alături de Cosmin Stan. Însă puțini știu cu cine se iubește Roxana Hulpe! Și el are propria emisiune!

Roxana Hulpe se bucură de o carieră de reporter de peste 10 ani. Toată lumea își amintește de ea ca fiind reporterul Pro TV trimis în Italia, după cutremurul de la Amatrice. Tot ea a fost printre reporterii care au transmis în direct funeraliile Regelui Mihai.

Roxana Hulpe, de la reporter la prezentator al Știrilor Pro Tv

Roxana Hulpe s-a născut pe 1 iunie 1990, la Gilău, județul Cluj, într-o familie de preot. Fratele prezentatoarei Pro Tv a absolvit Teologia, iar mama este profesoară de Religie.

Cât despre ea, Roxana Hulpe a absolvit două facultăți, ambele în Cluj, fiind licențiată în Litere și Geografie.

Cu privire la pasiunea pentru televiziune, Roxana Hulpe a mărturisit, într-un interviu, că în copilărie urmărea Știrile Pro TV. Mai mult, cea care a devenit recent prezentatoarea Știrilor Pro Tv a mărturisit că, mică fiind, îl imita pe Cătălin Radu Tănase chiar în curtea bisericii unde slujea tatăl ei, preotul Iosif Hulpe.

Roxana Hulpe a mai fost reporter, prezentator şi redactor la rubricile de meteo ori matinale la Antena 1 Cluj, Look Plus, TVR 1 Cluj. În cele din urmă a ajuns la Pro TV, unde ar avea un salariu lunar de 3.500 de euro, ar fi dezvăluit surse din Pro Tv.

Cu cine se iubește Roxana Hulpe de la Știrile Pro Tv! Și el are propria emisiune!

Se pare că tot prin muncă, Roxana Hulpe și-a cunoscut marea iubire. Ca reporter, a fost trimisă într-o zi să facă un reportaj cu chef Alex Petricean, cunoscut și drept D’Artagnan și unul dintre chefii care a participat la emisiunea Masterchef.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Așa se pare că între cei doi a început o frumoasă poveste de dragoste. Roxana Hulpe şi Alex Petricean și-au planificat chiar și nunta, însă din cauza pandemiei, au fost nevoiţi să o tot amâne.

Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat 😂 (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani. La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase „Chef-ul anului” la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social.

În ziua aia s-a întâmplat să fie nevoie de filmare. Inițial am spus că nu merg deoarece apăruse ceva pe educație. Însă șeful meu a zis: „Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu”.

Am mers și în momentul în care am intrat în restaurant am știut că el e, a povestit Roxana Hulpe despre relația cu Alex Petricean, într-un interviu pentru Life.ro.

După participarea la Masterchef, Alex Petricean a avut propria emisiune culinară la TVR 1, care s-a numit “Guști! Și apoi mănânci!”. Din septembrie 2021, partenerul de viață al Roxanei Hulpe este gazda emisiunii online ”ShARE în bucate”, pe Platforma Pro tv Plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: