Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine vor rămâne fiicele Andreei Bălan cât timp va fi plecată la „America Express”: „Am făcut un program destul de clar”

Cu cine vor rămâne fiicele Andreei Bălan cât timp va fi plecată la „America Express”: „Am făcut un program destul de clar”

GALERIE FOTO (5) Andreea Balan

Cu cine vor rămâne fiicele Andreei Bălan cât timp va fi plecată la „America Express”. Artista va participa la America Express, impreună cu Andreea Antonescu, colega ei din trupa Andre. Recent, cântăreața a declarat cu cine vor rămâne fiicele sale cât timp va fi plecată.

Cu cine vor rămâne fiicele Andreei Bălan cât timp va fi plecată la „America Express”: „Am făcut un program destul de clar”

Andree Bălan va participa la America Express, împreună cu Andreea Antonescu. Cele două artiste au acceptat provocarea momentului și participă la America Express, noul sezon care și-a schimbat denumirea din Asia Express, în America Express. Concurentii vor avea parte de parcursu un drum dificil, din Mexic până în Columbia. Este pentru prima dată când Andreea Bălan va sta atât de mult plecată departe de fetițele sale. Înainte de a pleca în aventura vieții ei, artista s-a ocupat de toate lucrurile, pentru a-și lăsa fiicele pe mâni bune. Mama Andreei Bălan va fi cea care va sta cu Ella și Clara, iar aceasta știe foarte bine cum să se descurce cu fiicele sale.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contră, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine.Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid”, a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bălan.

Andreea Bălan a stabilit programul pentru fetițele sale, Clara și Ella. Mama Andreei Bălan va prelua toate posibilitățile și este omul de bază al artistei. „Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult”, a mai declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor participat la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au acceptat provocarea momentului și participă la America Express. Înainte de a pleca, Andreea Bălan s-a dus la salonul de înfrumusețare și susține că nu poate să plece oricum în marea aventură a vieții sale. Întrebată de o prietenă unde merge, cântăreața a povestit amuzată că vizitează America cu doar un dolar pe zi și cu un rucsac în spate.

„Așadar dragilor, în America Express nu se pleacă oricum. Trebuie să fi aranjată, coafată, frumoasă, cu unghiile făcute, vopsită, că după aia nu știi când mai ajungi la salon.(…)Plec în lume, în lumea mare, la mare depărtare, peste ocean, la Guatemala, în Columbia, Mexic. M-am gândit să fac o vizită așa cu un dolar pe zi și cu un rucsac în spate. Încerc să fiu pregătită”, a mărturisit Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: