Redactia.ro
Home » Monden » Cu dieta lui Cătălin Crişan slăbești peste 15 kilograme. Consumi 5 mese pe zi

Cu dieta lui Cătălin Crişan slăbești peste 15 kilograme. Consumi 5 mese pe zi

Cu dieta lui Cătălin Crişan slăbești peste 15 kilograme. Consumi 5 mese pe zi

Cu dieta lui Cătălin Crişan slăbești peste 15 kilograme. Consumi 5 mese pe zi! Iată detaliile!

Cu dieta lui Cătălin Crişan slăbești peste 15 kilograme

Cătălin Crişan a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme printr-o dietă specială, care se adresează persoanelor care doresc să scape de peste 15 kilograme în exces. Totuşi, este important să subliniem că acest regim alimentar ar trebui urmat doar după consultarea unui medic.

Dieta lui Cătălin Crişan se bazează pe ideea de a mânca de cinci ori pe zi, la intervale regulate de trei ore. Acest tip de alimentație contribuie la menținerea nivelului de energie constant pe parcursul zilei și controlează senzația de foame. Odată ce obiectivul de pierdere în greutate a fost atins, artistul a renunțat la dulciuri și alimente bogate în carbohidrați, alegând să se concentreze pe menținerea greutății pe termen lung.

Consumi 5 mese pe zi

Regulile principale ale dietei lui Cătălin Crişan includ consumul a cinci mese pe zi, la intervale regulate, fără a sări peste vreo masă. De asemenea, este important să nu se mănânce între mese și să se limiteze alimentele consumate doar la cele specificate în regim. În plus, se recomandă consumul a cel puțin 3 litri de lichide pe zi, sub formă de apă, ceai sau cafea, cu excepția sucurilor. De asemenea, se evită consumul de alimente după ora 20:00 și se recomandă gătitul fără ulei, potrivit clicksanatate.ro.

Dieta Cătălin Crişan presupune 6 etape

Dieta lui Cătălin Crişan este structurată în șase etape diferite, fiecare având durate variate și specificații alimentare specifice!

Prima etapă, care durează două săptămâni, se concentrează pe consumul de carne, pește, organe și mezeluri în orice cantitate dorită. Brânzeturile fermentate sunt permise în limite de 100 de grame pe zi, iar un ou pe zi este, de asemenea, inclus în dietă. În această etapă, se permit condimentele, cu excepția hreanului, cepei și usturoiului, iar zahărul și mierea sunt complet interzise.

A doua etapă, care durează nouă zile, este divizată în două perioade distincte. În primele trei zile, se consumă fructe crude sau gătite în cantitate de până la 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate și lactate proaspete, cum ar fi laptele, kefirul, cașul, laptele bătut și brânza de vaci, în limite de

400 de grame pe zi. În următoarele șase zile, se revine la consumul de carne, mezeluri și ouă în orice cantitate dorită.

Etapa a treia, care durează 12 zile, implică o diversificare a alimentelor consumate. În primele zile, se consumă două ouă pe zi și 100 de grame de brânzeturi nefermentate. Două dintre mese ar trebui să constate în legume verzi, cum ar fi spanacul, urzicile, castraveții, varza, broccoli și altele, în orice cantitate dorită. În următoarele trei zile, se consumă ouă, carne și mezeluri în orice cantitate. Urmează apoi trei zile în care se consumă fructe și legume în limite de 500 de grame pe zi, precum și lactate, maxim 500 de grame pe zi. În ultimele trei zile ale acestei etape, se revine la consumul de carne, mezeluri și ouă, fără limite.

Etapa a patra, care durează 13 zile, implică o combinație a alimentelor menționate în etapele anterioare. Primele două zile sunt dedicate consumului de fructe în limite de 500 de grame pe zi, legume fără restricții și lactate, maxim 500 de grame pe zi. Următoarele trei zile sunt destinate consumului de carne și mezeluri în orice cantitate dorită, iar la una dintre mese se adaugă o salată verde. Apoi urmează două zile de consum de fructe și legume, urmate de o zi de consum de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Etapa se încheie cu două zile de consum de fructe și legume și apoi trei zile de consum de carne și mezeluri.

Etapa a cincea, care durează opt zile, presupune alternarea consumului de fructe și legume în primele două zile, urmată de o zi de consum de lactate proaspete. Urmează apoi două zile de consum de fructe și legume, urmate de trei zile de consum de carne slabă și mezeluri.

Etapa a șasea, care durează zece zile, implică o combinație a alimentelor menționate în etapele anterioare. Primele două zile sunt dedicate consumului de lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi, și legume fără restricții. Urmează apoi opt zile în care se alternează o zi de consum de fructe și legume cu o zi de consum de carne, mezeluri și ouă, conform sursei citate

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: