Redactia.ro
Home » Monden » Cui i-a vândut, de fapt, Irinel Columbeanu vila de la Izvorani. Abia acum s-a aflat adevărul

Cui i-a vândut, de fapt, Irinel Columbeanu vila de la Izvorani. Abia acum s-a aflat adevărul

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fosta sa vilă de la Izvorani. În timp ce opinia publică credea că imobilul său a fost preluat de către bancă din cauza datoriilor, fostul om de afaceri a infirmat aceste speculații. Cu sinceritate, Irinel Columbeanu a dezvăluit suma de bani pe care a primit-o în schimbul proprietății și a menționat numele persoanei care l-a sprijinit în această perioadă dificilă a vieții sale. Iată ce declarații a făcut fostul om de afaceri!

Cui i-a vândut, de fapt, Irinel Columbeanu vila de la Izvorani

Ultimii ani au fost unii foarte dificili pentru Irinel Columbeanu din punct de vedere financiar. Fostul afacerist a rămas fără vila de la Izvorani, dar nu pentru că se află în posesia băncii, ci pentru că Irinel a decis să o vândă pentru a scăpa de o parte dintre datoriile pe care le avea.

Se pare că proprietara casei este o avocată care, la un moment dat, a fost angajată în serviciul lui Irinel Columbeanu și s-a oferit să achiziționeze locuința pentru a-l ajuta cu suma de bani de care avea nevoie. Casa este impresionantă, cu numeroase camere și dispune de două piscine – una interioară și una în aer liber.

De asemenea, valoarea la care a fost vândută casa nu este deloc neglijabilă. Fostul om de afaceri a primit în schimbul acesteia suma de 600.000 de euro, deși se zvonește că prețul este sub cotația pieței actuale.

Cu toate acestea, această sumă a avut un impact semnificativ, luând în considerare circumstanțele dificile prin care a trecut Irinel Columbeanu. Acesta a recunoscut că se există la posibilitatea de a-și recupera casa și e a trăi, din nou, la Izvorani.

Irinel Columbeanu nu a primit ajutorul lui Mr.Pink, așa cum s-a vehiculat

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri cu privire la viața pe care o trăiește în prezent la azil și a ținut să facă mai multe clarificări. În primul rând, Irinel Columbeanu a infirmat zvonul potrivit căruia actualul partener al Monicăi Columbeanu l-ar fi sunat ș i-ar fi propus să vină în Statele Unite ale Americii, unde va avea plătită cazarea la un azil și va beneficia de șansa de a-și vedea fiica frecvent.

Conform lui Irinel, chiar dacă ar fi primit o asemenea propunere, el nu ar fi putut să o accepte pentru că starea lui de sănătate nu-i permite să călătorească cu avionul până în Los Angeles. „Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Irinel Columbeanu susține că fosta sa soție a renunțat la orice obligație prin faptul că i-a încredințat fiicei lor, Irinuca, responsabilitatea de a gestiona această situație. Fostul om de afaceri menționează că adolescenta îl contactează aproape săptămânal pentru a verifica starea sa de sănătate și cum se descurcă. De asemenea, el confirmă din nou că doar fiica sa l-a sprijinit financiar, oferindu-i suma de 200 de dolari.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: