Redactia.ro
Home » Știri » Cui lasă averea Klaus Iohannis. Președintele României are 3 case și 3 apartamente

Cui lasă averea Klaus Iohannis. Președintele României are 3 case și 3 apartamente

Carmen și Klaus Iohannis

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de mai bine de 25 de ani, dar nu au reușit să aibă un copil. Ambii au acumulat o avere frumușică de-a lungul anilor, însă cui va rămâne aceasta, având  în vedere că moștenitorii lipsesc. 

Cui lasă averea Klaus Iohannis

Președintele României și soția sa, Carmen Iohannis nu au reușit să aibă copii în cei peste 25 de ani de căsătorie. Așadar, rămâne un lucru misterios cui va rămâne averea acumulată în urma muncii lor?

”Prima dată mi-a plăcut de o fată când am fost în clasa a 4-a. Adevărata mea dragoste a venit mult mai târziu, este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu”, a spus cu sinceritate Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva vreme.

Ce avere au împreună Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis

Klaus Iohannis şi Carmen deţineau până anul trecut două apartamente şi trei case. În declaraţia de avere înregistrată în 11 iunie 2020, a mai apărut încă un apartament, cu suprafaţa de 67 de metri pătraţi, în Sibiu, moştenit de Carmen Iohannis anul acesta. Preşedintele are un depozit la BCR, deschis în 1999, în care se află în prezent suma de 208.000 lei, cu 18.000 de lei mai mult decât indica declaraţia de avere de la sfârşitul lui 2019.

Ce salariu ia lunar Carmen Iohannis ca profesoară

Deși a devenit Prima Doamnă, Carmen Iohannis nu a renuțat la job-ul său de profesoră de limba engleză, la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Și-a continuat cariera didactică alături de ceilalți colegi de breaslă. Conform declaraţiei de avere a lui Klaus Iohannis, preşedintele a încasat din salarii anul trecut suma de 179.7345 de lei, iar soţia sa a obţinut ca profesor la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu suma de 43.450 de lei. Aşadar, Carmen Iohannis primeşte lunar salariul de 3.620 de lei.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, mariaj de 25 de ani 

Carmen Iohannis este căsătorită de 25 de ani cu Klaus Iohannis. Cei doi s-au cunoscut într-o excursie, din liceu, iar de atunci au fost nedespărțiți. „Adevărata mea dragoste este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu„, povestea Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva timp. Relaţia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis şi să formeze un cuplu. În timp ce era deja profesor şi fusese repartizat la o şcoală aflată la 60 de kilometri de Sibiu, pentru că  iubita lui a rămas în oraş,  Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă doar ca să-şi vadă prietena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: