Redactia.ro
Home » Sport » Culio a fost prezentat la noua echipă! Mesajul emoţionant al jucătorului

Culio a fost prezentat la noua echipă! Mesajul emoţionant al jucătorului

Culio a fost prezentat la noua echipa

Culio a fost prezentat la noua echipă. Mijlocaşul şi-a găsit rapid alt contract după ce a decis să plece de la campioana României.

Emmanuel Culio a fost prezentat ieri de noua sa echipă, Quilmes Atletico Club din Liga a II-a argentiniană. Culio a fost al doilea jucător transferat de Quilmes în această iarnă, după Mario Pavone. Fostul jucător al clujenilor s-a hotărât în luna decembrie să părăsească România, pentru a putea fi alături de familia sa. Dan Petrescu a încercat să facă totul pentru a-l face să se răzgândească.

„Am luat o decizie grea. Mi-e greu să vorbesc. Am luat decizia de a pleca de la club din motive familiale. Vreau să le mulțumesc în primul rând colegilor mei, antrenorilor, clubul. Să le mulțumesc pentru toți acești ani frumoși pe care i-am petrecut aici la club, atât oamenilor de acum, cât și cei pe care i-am avut alături în perioadă 2007-2011 și lor vreau să le mulțumesc. A fost o decizie extrem de dificilă pentru mine, gândită, dar e cel mai bine pentru mine, pentru ca familia mea e mai presus de fotbal, mai presus de orice. Mereu m-am gândit la familia mea, de când am început să joc fotbal. Mereu am jucat pentru familia mea”, a spus Culio, înainte de plecare.

Momente emoţionante la plecarea lui Culio

Emmanuel Culio s-a despărțit cu lacrimi în ochi de CFR. În penultimul meci jucat în Liga 1, clujenii i-au organizat o festivitate. După meciul cu Astra, fanii din Gruia i-au scandat minute în șir numele, în timp ce colegii și Dan Petrescu l-au îmbrățișat și l-au purtat pe brațe. „Te vom iubi mereu”, au strigat suporterii. Mijlocașul de 36 de ani a vrut să țină un mic discurs, dar nu și-a putut stăpâni lacrimile. Culio a adunat 231 de meciuri în tricoul CFR-ului, club alături de care a câştigat patru titluri, două Cupe ale României și două Supercupe.

Citeşte şi: Edi Iordănescu ar putea ajunge la Craiova! Ce clauză are antrenorul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: