Redactia.ro
Home » Sport » Culio a semnat cu o nouă echipă! Va juca în Argentina

Culio a semnat cu o nouă echipă! Va juca în Argentina

Culio a semnat cu o nouă echipă

Emmanuel Culio a semnat cu o nouă echipă. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj va evolua în liga a 2-a din Argentina, la Quilmes Atlético Club.

Emmanuel Culio a decis să plece de la Campioana României pentru a putea fi alături de familie. Astfel, jucătorul s-a întors în Argentina unde și-a găsit rapid un nou angajament. Fotbalistul de 36 de ani a ajuns la un acord cu Quilmes Atlético Club, ocupanta locului 11 din Seria B.

„Eu nu mă retrag din fotbal, vreau să fac cursuri de antrenorat şi vreau să vin înapoi şi să lucrez din nou cu Dan Petrescu! Mai joc doi ani fotbal în Argentina, cât pot”, a spus Culio, înainte de a pleca de la CFR Cluj.

Culio s-a despărțit cu lacrimi în ochi de CFR

Emmanuel Culio s-a despărțit cu lacrimi în ochi de CFR. În penultimul meci jucat în Liga 1, clujenii i-au organizat o festivitate. După meciul cu Astra, fanii din Gruia i-au scandat minute în șir numele, în timp ce colegii și Dan Petrescu l-au îmbrățișat și l-au purtat pe brațe. “Te vom iubi mereu”, au strigat suporterii, care au afișat și un banner pentru jucător. Mijlocașul de 36 de ani a vrut să țină un mic discurs, dar nu și-a putut stăpâni lacrimile. Culio a adunat 231 de meciuri în tricoul CFR-ului, club alături de care a cucerit patru titluri, două Cupe ale României și două Supercupe.

„Am luat decizia să plec în Argentina la familia mea după meciul cu Lazio de pe Olimpico. De atunci au început momentele emoţionante. Au fost reacţii incredibile! Mulţumesc tuturor celor din Cluj, au venit la stadion luni seara pe frig, a fost incredibil, foarte frumos. Le-am spus tuturor, conducerii, antrenorului că nu pot sta fără familie, familia e viaţa mea, nu pot să stau singur aici, iar cei dragi în Argentina. Nu pot fără copil, fără soţie, trebuie să fiu corect în primul rând cu mine, apoi cu colegii mei. Nu vreau ca clubul să mă plătească pe degeaba, dacă eu nu sunt bine şi nu dau totul. Mulţumesc României pentru că mi-a dat tot! Nu voi uita! Inima mea va fi mereu cu România! Hai România!” a fost mesajul lui Emmanuel Culio.

Citește și: Simona Halep nu joacă la Fed Cup! “Vreau să particip la Olimpiadă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: