Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep nu joacă la Fed Cup! “Vreau să particip la Olimpiadă”

Simona Halep nu joacă la Fed Cup! “Vreau să particip la Olimpiadă”

Simona Halep nu joacă la Fed Cup

Simona Halep nu joacă la Fed Cup. Cea mai bună jucătoare de tenis a României a anunțat că nu va face parte din echipa României.

Echipa de Fed Cup a României va juca în februarie, la Cluj-Napoca, cu Rusia pentru calificarea la turneul final de la Budapesta. Simona Halep a declarat că nu va participa la competiție. Campioana de la Wimbledon spune că dorește să se concentreze pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice din Japonia.

„Am analizat programul cu echipa mea și cu apropiații mei. Va fi greu să particip la Fed Cup anul acesta. Am ales Olimpiada ca obiectiv principal și voi face totul pentru asta. Ca să fiu aptă 100%, am ales să nu merg la Cluj. A fost o decizie grea. Le urez multă baftă fetelor. Atenție, asta nu înseamnă că mă retrag din Fed Cup. Voi juca în continuare cu mare drag și cu mândrie. Nu știu dacă o să ajung să le susțin la Cluj. Nu pot spune acum, depinde de program”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

Meciurile din barajul pentru Fed Cup Finals

Meciurile din barajul pentru Fed Cup Finals vor avea loc în perioada 7-8 februarie 2020:

1. SUA-Letonia
2. Olanda-Belarus
3. România-Rusia
4. Brazilia-Germania
5. Spania-Japonia
6. Elveția-Canada
7. Belgia-Kazahstan
8. Slovacia-Marea Britanie

Australia, Franța, Cehia și Ungaria sunt direct calificate la Fed Cup Finals care se va disputa între 14 și 19 aprilie 2020 la Budapesta, pe zgură. Aici participă cele opt câștigătoare din baraj plus cele două finaliste din 2019, Franța și Australia, echipa țării gazdă, Ungaria, și wild card-ul Cehia. Vor exista patru grupe a câte trei echipe.

Citește și: Ilie Năstase s-a enervat la Gala Tenisului! “Aș arde Legea Sportului”

Etichete: