Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase s-a enervat la Gala Tenisului! “Aș arde Legea Sportului”

Ilie Năstase s-a enervat la Gala Tenisului! “Aș arde Legea Sportului”

ilie nastase, Sorana Cîrstea, Australian Open 2021,

Ilie Năstase s-a enervat la Gala Tenisului. Fostul lider mondial este nemulțumit de Legea Sportului și a avut un discurs dur.

Ilie Năstase a fost premiat la Gala Tenisului Românesc, cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la prima prezență a României într-o finală de Cupa Davis. Fostul mare jucător de tenis nu s-a putut abține și a criticat în termini duri noua lege a sportului. Năstase spune că dacă nu se vor lua măsuri cât mai repede, nu vor mai exista performanțe.

„De vreo 2 ani nu avem buget la federație și mă uit prin ziare și am văzut că doi băieți cu ochi albaștri au primit vreo 200 de milioane de euro de la statul român, că au vrut ei. Urât! Eu unul aș da foc la Legea Sportului, dacă o aveam aici îi dădeam foc!
Nu este corect ce se întâmplă în țara asta! Dacă vrem să avem sport, trebuie să investim în sport. Spunea cineva că sportul nu e o prioritate… Ba da! Dacă investim în sport, investim mai puțin în sănătate”, a spus Ilie Nastase.

Ion Țiriac își susține prietenul

Nici Ion Țiriac nu este mulțumit de ceea ce se întâmplă cu sportul românesc. Omul de afaceri crede că România nu are șanse să câștige vreo medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tenisul ar putea fi singura disciplină unde România ar putea câștiga.

„Acum trebuie să vedem cum mergem mai departe. Tenisul este astăzi al doilea sport în Europa. Trebuie să punem lucrurile la punct și nu cu mai puțină mândrie. Știți cine suntem noi în ultimii 50 de ani? Păi avem numărul 1 la băieți și numarul 1 la fete. Sunt foarte puține țări care au așa ceva. Spuneți-mi și mie cine a avut numărul 1 la fete și la băieți în ultimii 30 de ani? Noi am avut toate treburile astea, am avut 3 finale de Cupa Davis. Și acum e unul dintre puținele sporturi, din păcate, care are șanse la o medalie la Jocurile Olimpice de anul viitor”, a declarat Ion Țiriac.

Citește și: Barcelona, scandal uriaș! Vidal își dă echipa în judecată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: