Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona, scandal uriaș! Vidal își dă echipa în judecată

Barcelona, scandal uriaș! Vidal își dă echipa în judecată

Barcelona, scandal uriaș

La finalul anului, Barcelona s-a trezit în mijlocul unui scandal fără uriaș. Arturo Vidal și-a dat propria echipă în judecată. Acesta cere o parte din bonusurile pentru sezonul trecut.

Potrivit publicației spaniole ABC, mijlocașul celor de la Barcelona cere 2,4 milioane de euro. Acești bani sunt doar o parte din bonusurile care i se cuvin, din sezonul trecut. Arturo Vidal a luat această decizie, chiar dacă este încă legitimat la catalani. Avocații jucătorului au deschis proces pe 5 decembrie împotriva Barcei, însă clubul nu e deranjat și vede totul ca pe o „manevră” a jucătorului pentru a se transfera. În plus, catalanii susțin că nu au datorii la jucător și că acesta interpretează greșit clauzele din contract.

Vidal nu se lasă! Își vrea banii!

Se pare că mijlocașul are o clauză potrivit căreia ar trebui să primească aproape 2 milioane de euro dacă evoluează în cel puțin 60 de meciuri pentru Barcelona. Acest lucru nu s-a întâmplat însă. Și asta pentru că spaniolii consider că a jucat într-un meci dacă evoluează pe teren măcar 45 de minute. În sezonul trecut, chilianul a evoluat în 53 de meciuri oficiale la Barcelona, dintre care 25 ca titular și a marcat 3 goluri. În acest sezon, Vidal a jucat în 19 meciuri, dintre care 6 ca titular și a marcat 6 goluri. Barcelona l-a transferat pe Arturo Vidal de la Bayern Munchen în august 2018. Au plătit pentru el 18 milioane de euro, iar contractul este valabil până pe 30 iunie 2021. În acest moment cota de piață a mijlocașului este de 14 milioane de euro.

Citește și: Vasile Miriuță s-a înțeles cu Hermannstadt! Obiectivul, salvarea de la retrogradare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: