Redactia.ro
Home » Sport » Vasile Miriuță s-a înțeles cu Hermannstadt! Obiectivul, salvarea de la retrogradare

Vasile Miriuță s-a înțeles cu Hermannstadt! Obiectivul, salvarea de la retrogradare

Vasile Miriuță s-a înțeles cu Hermannstadt

Vasile Miriuță s-a înțeles cu Hermannstadt, Potrivit Digi Sport, antrenorul a semnat un contract pe șase luni. Obiectivul pe care l-au impus șefii clubului este salvarea de la retrogradare.

Vasile Miriuță a decis să o preia pe Hermannstadt și astfel îl va înlocui pe banca tehnică pe Eugen Neagoe. Fostul antrenor i-a părăsit pe sibieni după victoria cu Poli Iași, scor 1-0. Miriuță, 51 de ani, revine la FC Hermannstadt, după ce anul trecut a salvat echipa de la retrogradare, misiune pe care o are și de data aceasta. Contractul este pe șase luni cu obțiune de prelingire. Vasile Miriuță a venit liber de contract, după ce încheiase colaborarea cu maghiarii de la Kisvarda.

Neagoe, neînțelegeri cu Iuliu Mureșan

Adevăratul motiv care a stat în spatele plecării lui Eugen Neagoe de la echipa din Sibiu a fost conflictual cu conducerea. Pentru că nu a ajuns la un acord cu oficialii clubului, tehnicianul a preferat să plece.

“Neagoe a cerut să plece 12 jucători și să aducem în loc vreo opt, nouă, zece. Nu știu. I-am spus că nu se poate face acest lucru, cel puțin nu la Hermannstadt, nu acum. Cred că nici nu e cazul să facem așa mișcări ample în lot. Sigur că ne gândim, la fel ca toate echipele, să aducem vreo trei-patru jucători, maximum cinci. Poate or să plece tot atâția”, declara președintele Iuliu Mureșan.

Ce echipa a mai antrenat Miriuță

Miriuță a debutat ca fotbalist pentru Baia Mare, apoi a trecut pe la Dinamo și Gloria Bistrița. A urmat Gyori ETO FC. În 1993 s-a transferat la FC Bourges. Au urmat și alte echipe, iar în 2004 a ajuns la Honved Budapesta unde și-a încheiat și cariera de jucător. Din 2010 a devenit antrenor. Prima echipa pe care a pregătit-o a fost Energie Cottbus U19. Au urmat apoi Energie Cottbus 2, Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj, Gyor, ASA Târgu Mureș, Energie Cottbus, Concordia Chiajna, Dinamo, Hermannstadt și Kisvarda.

Citește și: Zlatan Ibrahimovic a decis! S-a întors la AC Milan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: