Redactia.ro
Home » Monden » Culiță și Iancu Sterp, în doliu. Mesajul emoționant postat de cei doi: „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace „

Culiță și Iancu Sterp, în doliu. Mesajul emoționant postat de cei doi: „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace „

GALERIE FOTO (2) Culiță și Iancu Sterp, în doliu

Culiță și Iancu Sterp, în doliu. Frații Sterp au impresionat o țară întreagă cu gestul lor impresionant. Cei doi i-au construit anul trecut o casă lui Ion, bărbatul cunoscut drept „Ion Șmecherul”. Din păcate, Culiță și Iancu au anunțat că bărbatul s-a stins din viață chiar de Ziua Națională a României.

Culiță și Iancu Sterp, în doliu. Mesajul emoționant postat de cei doi: „Dumnezeu sa-l odihneasca în pace „

Culiță și Iancu Sterp, în doliu. Ion Șmecherul era bărbatul de nădejde al fraților Sterp. Iancu a postat numeroase clipuri video pe Youtube în care apare alături de el. Mai mult, Culiță și Iancu Sterp i-au construit lui Ion o casă în care să locuiască alături de soția sa. Cei doi frați i-au impresionat pe internauți cu un gest impresionant. Anul trecut, artistul și fratele său au construit o casă pentru Ion, un bărbat muncitor. Din păcate, Culiță și Iancu le-au dat o veste tristă internauților din mediul online. În urmă cu puțin timp, fostii concurenti de la Survivor România au anunțat că Ion Șmecherul s-a stins din viață după ce a intrat în comă alcoolică. Cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.

Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința . Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața , haios și ne făcea sa zâmbim , Ion smecherul, a încetat din viața ! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! O să ne lipsească Ion al nostru 😔„, a scris Iancu pe Facebook.

Fratii Sterp si echipa care i-au construita casa lui Ion

Ce se va întâmpla cu casa lui Ion?

De asemenea, Culiță a postat și el un mesaj trist. Artistul a mărturisit că locuința pe care a construit-o pentru Ion le ca rămâne nepoților acestuia. „Dumnezeu să-l odihnească în pace! 😔 Casa o să-i rămână fraților lui și nepoților.”

Celebrul artist a avut și un mesaj pentru internauți, sfătuindu-i să nu consume alcool și să aibă grijă de cu acest viciu care l-a ucis, se pare, pe Ion. „Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: