Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a făcut confesiune după ce a fost înșelat de fosta iubită! ”Nu iert niciodată”

Culiță Sterp a făcut confesiune după ce a fost înșelat de fosta iubită! ”Nu iert niciodată”

Culiță Sterp a făcut confesiune după ce a fost înșelat de fosta iubită! ”Nu iert niciodată”

Culiță Sterp a făcut confesiune după ce a fost înșelat de fosta iubiă! Artistul a povestit din nou despre un episod dureros din viața lui. 

Culiță Sterp a făcut confesiune după ce a fost înșelat de fosta iubită! ”Nu iert niciodată”

Culiță Sterp a povestit despre un episod dureros din viața lui, când a fost înșelat de o fostă iubită. Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că a învățat multe, mai ales după ce a avut o reacție ușor agresivă la aflarea veștii.

Potrivit mărturisirilor artistului, tânăra conversa prin mesaje cu un alt băiat, iar pe Culiță Sterp îl mințea cu nerușinare. Cântărețul a povestit că singurul lui regret e că a cedat nervos și a dat cu telefonul fetei de pământ.

„Nu iert niciodata tradarea de la un prieten, familie, iubită. Am fost tradat de prieteni si am iertat, dar n-am uitat. Cand am fost mai mic, pe la 20 de ani, da, imi aduc aminte sa fi fost inselat. A fost o chestie, ca am prins-o cu minciuna pe fata. Zicea ca nu vorbeste cu un baiat si am cerut telefonul si nu a vrut sa mi-l dea si am dat cu telefonul pe jos. Eu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar am reactionat un pic nervos. Am vazut ca vorbise cu un baiat. Ma enervez foarte greu, dar daca te intreb de zece ori si nu-mi spui si stiu sigur, ma enervez foarte tare ca ma ia lumea de prost. Fata aia m-a luat de prost. Mi-a parut rau ca am reactionat nervos”, a declarat Culiță Sterp la Teo show.

Culiță Sterp a mărturisit că și-a trăit viața de burlac până la 25 de ani, având zeci de experiențe pe plan amoros.

„Am avut fail total in dragoste. Am inceput sa am iubite de pe la 15-16 ani si pana la 25 de ani a fost fail total. le-am schimbat ca pe sosete. Dar nu-mi pare rau, mi-am trait viata, am gustat din toate, sa zic asa. Este foarte important sa stii sa te opresti din chestiile astea, unii zic ca nu m-am oprit, ca inca as fi, dar eu consider ca imi vad de treaba mea”, a mai povestit artistul la emisiunea de pe Kanal D.

Ce tarife are Culiță Sterp pentru evenimente

Anul trecut, artiștii au fost afectați de pandemia de coronavirus, iar odată cu relaxarea restricțiilor, mulți dintre aceștia și-au reluat activitatea, dar mult mai intens. De asemenea, și tarifele unor artiști s-au schimbat. În prezent, cei mai căutați și ceruți artiști de muzică de petrecere sunt Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Cei doi nu au stat nicio clipă, iar tariful lor enorm nu i-a speriat pe petrecăreții care au fost dispuși să plătească și 5.000 de euro ca să aibă un eveniment de neuitat. Fie că este vorba de botez sau nuntă, Culiță și Vlăduța au fost și sunt cei mai solicitați artiști ai momentului.

Vlăduța Lupău, 30 de ani are o voce puternică, și multă lume își dorește să le cânte la evenimente. Are toate calitățile unei artiste de succes, fiind extrem de frumoasă și știe să facă show ori de câte ori își face prezența la evenimente. În această vară, Vlăduța Lupău a cântat pe litoral în spectacolele organizate de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, dar și prin țară.

Piesele sale au devenit foarte cunoscute publicului, iar de fiecare dată, Vlăduța își face apariția îmbrăcată în port tradițional, cu opinci și coroană pe cap, sau în rochițe sexy. În concluzie, Vlăduța Lupău știe să facă senzație în orice ipostază. Vedeta cere pentru un eveniment la care cântă, între 2.000 și 5.000 de euro, iar dacă trebuie să cânte toată noaptea, cere 10.000 de euro.

Etichete: