Redactia.ro
Home » Monden » Ce tarife au Culiță Sterp și Vlăduța Lupău? Cei doi sunt cei mai solicitați artiști ai momentului

Ce tarife au Culiță Sterp și Vlăduța Lupău? Cei doi sunt cei mai solicitați artiști ai momentului

GALERIE FOTO (5) Ce tarife au Culiță Sterp și Vlăduța Lupău

Ce tarife au Culiță Sterp și Vlăduța Lupău? Dacă îți dorești să ai o nuntă reușită sau un botez de pomină, artiștii momentului sunt Vlăduța Lupău și Culiță Sterp. Tariful lor enorm nu i-a determinat pe petrecăreți să se răzgândească, plătind și 5.000 de euro ca să aibă un eveniment de neuitat. Câți bani cer aceștia pentru un eveniment?

Ce tarife au Culiță Sterp și Vlăduța Lupău? Cei doi sunt cei mai solicitați artiști ai momentului

Ce tarife au Culiță Sterp și Vlăduța Lupău? Anul trecut, artiștii au fost afectați de pandemia de coronavirus, iar odată cu relaxarea restricțiilor, mulți dintre aceștia și-au reluat activitatea, dar mult mai intens. De asemenea, și tarifele unor artiști s-au schimbat. În prezent, cei mai căutați și ceruți artiști de muzică de petrecere sunt Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Cei doi nu au stat nicio clipă, iar tariful lor enorm nu i-a speriat pe petrecăreții care au fost dispuși să plătească și 5.000 de euro ca să aibă un eveniment de neuitat. Fie că este vorba de botez sau nuntă, Culiță și Vlăduța au fost și sunt cei mai solicitați artiști ai momentului.

Vlăduța Lupău, 30 de ani are o voce puternică, și multă lume își dorește să le cânte la evenimente. Are toate calitățile unei artiste de succes, fiind extrem de frumoasă și știe să facă show ori de câte ori își face prezența la evenimente. În această vară, Vlăduța Lupău a cântat pe litoral în spectacolele organizate de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, dar și prin țară.

Piesele sale au devenit foarte cunoscute publicului, iar de fiecare dată, Vlăduța își face apariția îmbrăcată în port tradițional, cu opinci și coroană pe cap, sau în rochițe sexy. În concluzie, Vlăduța Lupău știe să facă senzație în orice ipostază. Vedeta cere pentru un eveniment la care cântă, între 2.000 și 5.000 de euro, iar dacă trebuie să cânte toată noaptea, cere 10.000 de euro.

Câți bani cere Culiță Sterp pentru un eveniment

Culiță Sterp s-a făcut cunoscut în urmă cu cinci ani, când activa alături de fosta soție, Carmen de la Sălciua. După ce a lansat câteva piese cu artiști cunoscuți, acesta a devenit artistul preferat în rândul oamenilor. Anul acesta a participat la Survivor România, unde a rezistat mai bine de patru luni pe insulele Dominicane. Artistul a cerut să fie eliminat din concurs pentru a fi alături de iubita sa însărcinată. De când s-a întors din Republica Dominicană, artistul s-a împărtit între familie și cântări.

După ce agenda concertistică s-a epuizat, Culiță a anunțat pe rețelele de socializare că va lua evenimente doar în zona Ardealului. Chiar dacă a avut petreceri în weekend sau în cursul săptămânii, artistul a fost prezent la toate cererile. Este preferat de oamenii de vârsta a doua, dar și de tineri, iar acest lucru se poate vedea din clipurile video postate pe Instagram. Tariful lui Culiță Sterp pentru un eveniment este de 4.000-5.000 de euro și se poate modifica, dar acest lucru nu îi sperie pe cei petrecăreți. Recent, Culiță Sterp a devenit pentru prima dată tată, iubita lui, Daniela Ilieascu a născut un băiet perfect sănătos care seamănă leit cu interpretul de muzică pentru petrecere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: