Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, surpriză de proporții pentru Zanni. De ce nu a fost prezent artistul la marea finală de la Survivor România

Culiță Sterp, surpriză de proporții pentru Zanni. De ce nu a fost prezent artistul la marea finală de la Survivor România

Culiță Sterp, surpriză de proporții pentru Zanni

Culiță Sterp, surpriză de proporții pentru Zanni. Deși majoritatea foștilor concurenți de la Survivor Români au acceptat să meargă în Republica Dominicană pentru a-i susține pe finaliști, Culiță Sterp nu a putut să meargă. Cu toate astea, artistul i-a făcut o surpriză frumoasă prietenului său, Zannidache.

Culiță Sterp, surpriză de proporții pentru Zanni. De ce nu a fost prezent artistul la marea finală de la Survivor România

Culiță Sterp, surpriză de proporții pentru Zanni. Competiția Survivor România a luat sfărșit sâmbăta trecută, iar marele câștigător este Zannidache, de la echipa Faimoșilor. În Marea Finală au fost prezenți și majoritatea foștilor concurenți de la Survivor România, iar după ce a câștigat, Zanni a petrecut alături de colegii săi. Cu toate astea, Culiță Sterp nu a putut fi alături de el, dar i-a făcut o surpriză de proporții coechipierului său. Zanni și Culiță s-au înțeles foarte bine de-a lungul competiției. Chiar dacă Culiță a plecat de la Survivor în urmă cu două luni, dar și-a dorit ca Zannidache să câștige marele premiu. Așadar, când a avut loc Marea Finală, Culiță Sterp se afla la o cântare, unde i-a făcut o dedicație Faimosului.: „Pentru campionul de la Survivor, pentru Zanni, să trăiască…pentru frățiorul meu. Te pup, nebunule!’.

Câștigătorul emisiunii a vorbit despre colegii săi de la Survivor România. Despre Culiță, Zanni a spus că este o persoană genială, deși s-au certat de câteva ori în competiție. ”M-am certat și cu el de câteva ori, a fost o luptă de interese, dar care e normală. A avut momente în care m-a judecat greșit, nu mă așteptam să îmi spună el așa ceva, doar pentru că le auzise de la Elena și de la Jador. Dar mi-a plăcut mult de el, cum îl vede lumea așa este, e genial”, a spus Zannidache.

Mama Geta a ținut cu Andrei Dascălu

Înainte de eliminarea lui Culiță Sterp, Mama Geta făcea o declarație emoționantă. Aceasta mărturisea că, dacă fiul ei va câștiga Survivor România, jumătate din bani îi va da lui Zanni. Cu toate astea, sâmbătă trecută, înainte de a fi anunțat marele câștigător, Mama Geta surprindea pe toată lumea. Aceasta a spus că își dorește ca premiul să îl ia Andrei Dascălu. „Sper să câștige Andrei. Un caracter atât de frumos… mi-a dat multe emoții de fiecare dată când a jucat cu Culiță, dar cu toate acestea îl susțin cu tot sufletul. Haideți să îl votăm în marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul’, scria mama Geta.

Mama Geta a intervenit și în conflictul dintre fiul ei și Jador. Prietenia celor doi a fost pusă la încercare la Survivor România. Culiță nu era de acord cu atitudinea pe care Jador o afișa în preajma concurenților, motiv pentru care i-a atras atenția de câteva ori, iar acest lucru l-a deranjat pe manelist. Ulterior, mama Geta a sărit în apărarea fiului ei, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi. „Nu sunt certuri… Dar dacă toată echipa, toți… Ca și când se duc la vot, dacă sunt 1000 de voturi pentru un primar, aici în comună, și doar eu mă încăpățânez să nu votez pe ăla, aia 1000 au câștigat. Adică întotdeauna așa a fost, majoritatea câștigă… Dar aici (în cazul Jador, n. red.) eu nu cred că are suflet rău, dar gura bate cu@#l”, spunea Mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: