Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a dat cărțile pe față. Ce mâncare primea, de fapt, la Survivor România

Culiță Sterp a dat cărțile pe față. Ce mâncare primea, de fapt, la Survivor România

GALERIE FOTO (2) Culiță Sterp a dat cărțile pe față.

Culiță Sterp a dat cărțile pe față. În urmă cu aproape două luni, artistul a plecat de la Survivor România pentru a fi alături de iubita sa, însărcinată la acea vreme. Culiță Sterp s-a întors de aproape două luni în România, iar comentariile răutăcioase referitoare la traiul din Republica Dominicană l-au determinat pe acesta să intervină și să spună ce mâncare primea, de fapt, pe insulă.

Culiță Sterp a dat cărțile pe față. Ce mâncare primea, de fapt, la Survivor România

Culiță Sterp a dat cărțile pe față. Încă de la începutul show-lui Survivor România au existat numeroase speculații legate de traiul concurenților. Răutăcioșii sunt de părere că aceștia nu ar trăi atât de rău pe cât pare, mai mult, spun ei, Războinicii și Faimoșiii primesc mâncare din partea echipei de producție. Sătul de toate aceste speculații, Culiță Sterp a decis să spună adevărul despre traiul din Republica Dominicană. Conform acestuia, condițiile de trai sunt cât se poate de reale și de dure. Artistul le-a spus internauților că primeau mâncare cu porția, iar acest lucru o dovedește faptul că a slăbit foarte mult în cele cinci luni de competiție.„Ne dădeau de mâncare la Survivor numai fripturi și stăteam la hotel”, a scris artistul în dreptul unei imagini.

După cinci luni în care a rezistat în fața proocărilor, Culiță Sterp a luat decizia de a pleca acasă. Artistul a slăbit aproape 17 kilograme din cauza traiului dur pe care îl ducea la Survivor România. Când a ajuns acasă, cântărețul a realizat că slăbise zeci de kilograme. „Am slăbit 17 kilograme. Doar ieri m-am cântărit prima dată. Am avut 105 când am plecat și am 88 de kilograme”, a declarat Culiță Sterp.

Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima oară

În perioada în care artistul a plecat în competiția Survivor România, iubita sa, Daniela Iliescu era însărcinată în primele luni. Artistul a crezut că nu va rezista prea mult stresului și că se va întoarce curând alături de partenera sa. Ei bine, spre surprinderea sa, organismul său a rezistat mai mult decât credea. Pentru că se apropia momentul nașterii, Culiță și-a cerut descalificarea de la Survivor România pentru a fi alături de mama copilului său în cel mai special moment din viața lor.

Culita si Daniela

Așadar, în urmă cu câteva zile, partenera sa a adus pe lume un băiat perfect sănătos, iar Culiță și Daniela sunt extrem de fericiți. Bebelușul a cântărit la naștere 4 kilograme și a primit nota 10. Blondina a născut într-o clinică privată din Cluj, fiind bine îngrijită de medici. Deși cei doi au devenit părinți pentru prima oară, Culiță și Daniela nu sunt căsătoriți. Despre acest subiect, fostul concurent de la Survivor România a declarat că își dorește să o ceară de nevastă pe Daniela, dar nunta se va organiza abia după botezul fiului său. „Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta.”, a spus Culiță Sterp într-un vlog de pe canalul său de Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: