Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre cel de-al doilea copil. Declarațiile emoționante făcute de cei doi îndrăgostiți

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre cel de-al doilea copil. Declarațiile emoționante făcute de cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (2) Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre cel de-al doilea copil

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre cel de-al doilea copil. În urmă cu câteva zile, iubita artistului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. După doi ani de relație, cei doi au devenit părinți pentru prima oară,iar acum deja se gândesc la cel de-al doilea copil. Declarațiile surprinzătoare făcute de cei doi.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre cel de-al doilea copil. Declarațiile emoționante făcute de cei doi îndrăgostiți

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre cel de-al doilea copil. Deși se cunoașteau încă din copilărie, Culiță și Daniela au decis să își dea frâu sentimentelor abia acum. În urmă cu mai bine de doi ani,  au devenit iubiți, iar acum trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Ba mai mult, în urmă cu câteva zile, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Daniela a născut un băiat perfect sănătos, care a avut 4 kilograme și 55 de cm. Culiță și iubita lui sunt extrem de fericiți.„ Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că am reușit să cunosc acest sentiment. 17.06.2021 a fost cea mai fericită zi din viața mea, pentru că am reușit să aduc pe lume o minune și pentru că am pus zâmbetul ăsta larg pe fața iubitului meu”, a postat Daniela Iliescu pe Instagram in urma cu ceva timp.

Recent, artistul a declarar că nu au în plan să se căsătorească, ci să-i facă botezul fiului lor. După acest eveniment, se vor gândi și la nuntă. „Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă”, a dezvăluit Culiță Sterp pentru Click.ro.

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România a declarat că el și partenera sa își mai doresc copii.Culiță a mărturisit că mai vor unul sau doi copii, printre care și o fetiță. „ Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât”, a mărturisit Culiță.

Culiță Sterp, dedicație pentru fiul său

Invitat la un eveniment, Culiță Sterp a cântat prima piesă dedicată fiului său. „Viața mea de vagabond aș schimba-o dar nu pot, dar de când eu am băiat, viața mea s-a cam schimbat. Eu făceam multe prostii, știți că făceam nebunii”, sunt versurile melodiei cântate de Culiță Sterp recent la un eveniment privat.

Visul celebrului artist de a luat parte la nașterea copilului său s-a îndeplinit. El a publicat și prima imagine cu familia completă la scurt timp după ce Daniela a născut. „ Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, este mesajul emoționant transmis de artist.

Daniela Iliescu a nascut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: