Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri despre venirea pe lume a nepoțelului ei! ”Daniela a leșinat chiar după naștere”

Mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri despre venirea pe lume a nepoțelului ei! ”Daniela a leșinat chiar după naștere”

GALERIE FOTO (4)

Este bucurie mare în familia lui Culiță Sterp, asta după ce iubitav lui, Daniela, a născut un băiețel perfect sănătos! Deși acum totul este bine, iar cei dragi se pot bucura de venirea pe lume a bebelușului, mama cântărețului a făcut declarații despre nașterea nepoțelului. 

Mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri despre venirea pe lume a nepoțelului ei! ”Daniela a leșinat chiar după naștere”

Mama lui Culiță Sterp a făcut primele declarații despre nepoțelul ei, la puțin timp după ce a venit pe lume. Băiețelul Danielei Iliescu si al lui Culiță Sterp s-a născut într-o clinică privată din Cluj, având 4 kg la naștere și 55 de cm.

Daniela, iubita fostului concurent de la Survivor România, a născut pe cale naturală și se pare că a întâmpinat și câteva probleme. Chiar mama Geta a povestit că tânăra a leșinat imediat după naștere.

Mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri despre venirea pe lume a nepoțelului ei! ”Daniela a leșinat chiar după naștere”

”Ieri pe la 11 mi-a scris mie..ea râdea, dar după aceea i-a pierit râsul. Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineată am vorbit cu ea, mi l-a arătat și pe cel mic, dar mna săraca la naștere a leșinat, chiar după naștere…pentru că nu știu cum să vă spun, ea a fost la o clinică particulară și a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina așa mare, prima sarcină, nu știu…Pe Daniela a făcut-o mama ei de 5 kg și 200 de grame. Și natural, pe timpul nostru nu se năștea cezariană”, a mărturisit Mama Geta, la Ștafeta Mixtă.

Care a fost prima reacție a mamei lui Culiță Sterp

Familia lui Culiță este foarte emoționată de când a venit pe lume noul membru. Mama Geta a recunoscut ca a plâns de bucurie când și-a văzut în poze nepoțelul, iar acum abia așteaptă să-l strângă în brațe.

”Am plâns de bucurie, abia mi-am revenit azi. Sunt bucuroasă de nu mai pot, că-i baiat și așa mare, și părul e mare la el. Are un păr de îi facem codițe. Atât i-am multumit lui Dumnezue ca l-a putut naste. Culita se topeste dupa el, Culita nu mai poate. Sunt sigura ca a plans mult. Duminica o sa vina aici la Hateg, la inceput o s-o mai ajute mama ei. Dupa se vor muta amandoi”,  a mai spus mama lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: