Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Culiță Sterp, imagini emoționante alături de fiul său: ”Băiatul lui tata”

FOTO Culiță Sterp, imagini emoționante alături de fiul său: ”Băiatul lui tata”

Culita Sterp, alaturi de fiul lui

Culiță Sterp radiază de fericire de când a devenit tată. Artistul savurează din plin momentele alături de fiul lui și, de curând, s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă. ”Băiatul lui tata!„ a scris cântărețul în dreptul imaginilor postate.

FOTO Culiță Sterp, imagini emoționante alături de fiul său: ”Băiatul lui tata”

Culiță Sterp are, în sfârșit, parte de momentul la care a visat atunci când era la Survivor România: să petreacă timp alături de fiul său. Artistul se bucură de rolul de tată, în adevăratul sens al cuvântului, iar drept dovadă sunt ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare. În imagini, artistul își ține fiul în brațe și-l pupă pe obraz.

FOTO: Culita Sterp cu fiul său în brate                                            sursa: Instagram

Copilul lui Culiță Sterp a fost adus pe lume de către iubita lui, Daniela, pe data de 17 iunie. La naștere, cel mic a avut 4 kg și a primit nota zece. Culiță Sterp a așteptat mult timp acest moment, drept dovadă faptul că și-a cerut descalificarea de la Survivor România.

„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat. 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a scris Culiță Sterp pe rețelele sociale.

Daniela Iliescu, mesaj emoționant pentru fiul ei și al lui Culiță Sterp

Bebelușul a fost foarte așteptat și de restul familiei lui Culiță. Și Daniela Iliescu  a scris cuvinte emoționante la adresa fiului lor, pe rețelele de socializare.

„Dacă într-o zi ai sa citești acest mesaj, iubitul meu copil, aș vrea să știi ca te-am iubit dinainte să te cunosc, iar când ai venit în viața noastra, m-a cuprins o dragoste nemărginită și greu de explicat în cuvinte. Am să fac tot ce îmi stă în putința și am să îmi dau toată silința să te cresc,astfel încât, peste ani, să fii mândru de felul în care ai crescut și te-ai dezvoltat.Abia aștept să îți povestim și să îți arătam toată povestea ta și a noastră, una plină de dragoste, care mă face să mă simt atât de norocoasă, că am întâlnit un om atât de răbdător și iubitor căruia într-o zi îi vei spune tată și alături de care am reușit să construiesc familia la care visam. Va iubesc nemărginit pe amândoi! @culita.sterp”, a scris Daniela pe Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: